Lifestyle

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Το σχόλιο θαυμασμού από τον Αλ Πατσίνο

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Το σχόλιο θαυμασμού από τον Αλ Πατσίνο
Αντιγόνη Κουλουκάκου: Από το μόντελινγκ στην υποκριτική και τη «Γη της ελιάς». Η πρωταγωνίστρια μιλάει για τη συνάντησή της με τον Αλ Πατσίνο.

Η Αντιγόνη Κουκουλάκου πρωταγωνιστεί στη φετινή σειρά του Mega, «Γη της Ελιάς» κι έχει ήδη κερδίσει αρκετούς θαυμαστές. Η ηθοποιός μίλησε  στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε την ευχάριστη συνάντηση που είχε με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό του Χόλιγουντ.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως όταν ήταν μικρή δεν ήταν χαρούμενη με το όνομά της, αλλά στο εξωτερικό, το «Αντιγόνη» είναι σημαντικό, γιατί «αναφέρεται στην αρχαία τραγωδία». «Όταν είπαν στον Αλ Πατσίνο ότι υπάρχει μια Ελληνίδα που λέγεται Antigone, ήρθε και μου είπε ότι you are not only a living tragedy, you are a beautiful tragedy (σ.σ. Δεν είσαι μόνο μια ζωντανή τραγωδία, είσαι μια όμορφη τραγωδία)».

«Σπούδασα στην Ιταλία νομική και μετά πήγα εκεί σε δραματική σχολή. Από εκεί ξεκίνησε ουσιαστικά η καριέρα μου», είπε η Αντιγόνη για το ξεκίνημά της.

Απαντώντας στο πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Αντρέα Γεωργίου, η Αντιγόνη Κουλουκάκου είπε: «Ο Αντρέας Γεωργίου με πήρε τηλέφωνο και μου έκανε πρόταση παραμονές Χριστουγέννων του 2020, και φυσικά είπα ναι».

Αναφερόμενη στο ρόλο της, η Αντιγόνη Κουλουκάκου δήλωσε: «Είμαι η Ιουλία Βρεττάκου, είμαι η μικρότερη αδερφή, που κρατάει τις ισορροπίες. Είμαι ουσιαστικά η μητέρα της Μυρτάλης γιατί εγώ τη μεγάλωσα, και παίζω σημαντικό ρόλο σε διάφορες καταστάσεις που δημιουργούνται μέσα στην οικογένεια».

«Κατάγομαι από τη Μάνη, στην οικογένειά μου μπορεί και να έχει υπάρξει βεντέτα, αλλά ήταν έναν αιώνα πριν. Ήταν μια άλλη εποχή, υπήρχαν κάποιοι άγραφοι νόμοι που τώρα δεν υπάρχουν. Οι Μανιάτες φημίζονται για το πάθος τους» ανέφερε η Αντιγόνη Κουλουκάκου σχετικά με τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου που αναφέρεται στις μανιάτικες βεντέτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments