Lifestyle

Άση Μπήλιου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η Πανσέληνος του «θερισμού» στις 21/09/2021

Άση Μπήλιου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η Πανσέληνος του «θερισμού» στις 21/09/2021
Άση Μπήλιου: Η αστρολόγος προβλέπει τα 4 ζώδια που πρόκειται να επηρεάσει περισσότερο η Νέα Σελήνη στις 21 Σεπτεμβρίου.

Η Άση Μπήλιου κάνει προβλέψεις για τα 4 ζώδια που πρόκειται να επηρεαστούν περισσότερο από την νέα Σελήνη στις 21 Σεπτεμβρίου.  Ενώ η νέα Σελήνη αναφέρεται πάντα στο καινούριο, στον σπόρο που πέφτει στη γη, η Πανσέληνος είναι πάντα η εποχή του θερισμού. Ανάλογα με τους σπόρους που σπείραμε με τη Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου (07/09/2021) τώρα θα δούμε πως θα εξελιχτούν τα πράγματα.

Μήπως τον Σεπτέμβριο κάνατε κάποιο νέο ξεκίνημα; Τώρα θα δείξει αν ήταν μια καλή ιδέα ή αν πρέπει να κάνετε τροποποιήσεις και αλλαγές για να έχετε περισσότερη επιτυχία. Οι δυο πιο κύριες όψεις της Πανσελήνου αν και με αρκετές μοίρες απόκλιση είναι το εξάγωνο με τον Πλούτωνα που σχετίζεται με τα «σκοτάδια» της ζωής μας, τη δύναμη, την εξουσία, το παρασκήνιο και μας προτρέπει να προσέξουμε τις αποφάσεις που βασίζονται σε εμμονές, παρόρμηση και χειριστικές καταστάσεις, για να μην χάσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

Οι όψεις της Νέας Σελήνης

Θα πρέπει λοιπόν να μην αφήσουμε τα συναισθήματα να μας «πνίξουν» και να προσπαθήσουμε να έχουμε μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση στα θέματα που μας αφορούν. Η δεύτερη όψη είναι με τον Ποσειδώνα και σίγουρα θα χρειαστεί μια προσπάθεια παραπάνω για να πατάμε τα πόδια μας στη γη και να μην παρασυρόμαστε από εξιδανικεύσεις και ουτοπίες. Η ζωή μοιάζει με όνειρο με μια Πανσέληνο στους Ιχθύς. Βέβαια όνειρα είναι και οι εφιάλτες αλλά η συγκεκριμένη Πανσέληνος δεν είναι τόσο αρνητική.

Λίγο πριν σχηματιστεί άλλωστε θα έχουμε μια εξαιρετική όψη τριγώνου με τον Ερμή και τον Δία. Αυτή η όψη μας βοηθά να δούμε τη μεγάλη εικόνα, να εξετάσουμε όλες τις πλευρές και τις απόψεις πριν πάρουμε τις αποφάσεις μας. Είναι μια εξαιρετική όψη για επικοινωνία αλλά και για διαπραγματεύσεις. Ένα άλλο ενδιαφέρον θέμα αυτής της Πανσελήνου επειδή πραγματοποιείται στο τέλος του ζωδίου των Ιχθύων είναι ότι σχετίζεται με το τέλος καταστάσεων και σχέσεων. Δεν χρειάζεται να απογοητευόμαστε όμως καθώς πολύ σύντομα θα ανοίξει ένα νέος δρόμος σε ό,τι τελειώνει.

Πως επηρεάζονται από την Πανσέληνο τα 4 ζώδια

Η Πανσέληνος πάντα επηρεάζει όλα τα ζώδια σε διαφορετικούς τομείς το καθένα, αλλά η συγκεκριμένη που πραγματοποιείται στις 28° 13′ των Ιχθύων θα έχει έντονη επιρροή στα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή στους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύς και ιδιαίτερα σε όσους έχουν τον Ήλιο τους ή τον ωροσκόπο τους από τις 26 έως τις 29 μοίρες αυτών των ζωδίων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος επηρεάζει τα θέματα καριέρας και επαγγελματικής κατεύθυνσης, το επαγγελματικό σας στάτους και προφίλ, τη φήμη, την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας και σας βοηθά να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζονται για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Επηρεάζει όμως την οικογένεια και το σπίτι και ίσως νιώθετε μοιρασμένοι ανάμεσα στις προσωπικές σας ανάγκες και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Από τη μία λοιπόν θα έχετε τις ευκαιρίες να ανελιχθείτε επαγγελματικά, να δείξετε σε όλους την αξία σας, να προοδεύσετε και να ενισχύσετε τη φήμη σας και από την άλλη θα σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και θα νιώθετε ότι δεν αφιερώνετε χρόνο σε αυτούς που αγαπάτε.

Θα αισθάνεστε μπερδεμένοι και ίσως δεν θα μπορείτε να απολαύσετε στο έπακρο τις επιτυχίες σας, αφού βαθιά μέσα σας τίποτα δεν θα σας ικανοποιεί. Δεν χρειάζεται να υποφέρετε και να διχάζεστε. Μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, μην τους αφήνετε έξω από το πρόγραμμα και τις σκέψεις σας και ζητήστε την κατανόηση τους. Προσπαθήστε όταν επιστρέφετε σπίτι, να είστε πραγματικά μαζί τους, να τους δίνετε λίγη από τη σημασία που έχουν ανάγκη και όλα θα πάνε καλά. Επίσης, αν κάτι ξεκίνησε το καλοκαίρι και συγκεκριμένα την περίοδο που ο Δίας βρισκόταν στους Ιχθύς, δηλαδή από 14/5 έως 28/7, ίσως με αυτή την Πανσέληνο να έχετε εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στο ζώδιο απέναντί σας, τους Ιχθύς, και βάζει στο μικροσκόπιο τις σημαντικές σας σχέσεις, τον γάμο, τις συνεργασίες και θα κληθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Αν κάποια σχέση σας -προσωπική ή επαγγελματική- έχει φτάσει σε ένα σημείο καμπής, ίσως χρειαστεί να πείτε το αντίο και να πάτε παρακάτω. Αν όμως είστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, τότε ίσως προχωρήσετε στο επόμενο βήμα και επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή μπορεί να δεσμευτείτε σε μια δουλειά.

Ακόμη δεν είναι απίθανο ο σύντροφός σας να έχει εκείνος κάποια θετική εξέλιξη στην δική του ζωή κι εμμέσως να επηρεαστείτε κι εσείς. Θα σας ενδιαφέρει πολύ το πώς αισθάνονται οι άλλοι για εσάς, αλλά και πώς σας το εκφράζουν. Θα είστε πιο ευαίσθητοι και θα θέλετε να διασφαλίσετε ότι στις σχέσεις σας υπάρχει ουσία και νόημα, όχι υποσχέσεις και λόγια. Το τρίγωνο Ερμή-Δία ευνοεί τις προσπάθειες σας για να αποκτήσετε μια πιο ανθρώπινη καθημερινότητα και να βάλετε πρόγραμμα στις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στη δουλειά, αλλά και στην υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέα ξεκινήματα και αλλαγές φέρνει η Πανσέληνος στους Ιχθύς που επηρεάζει τον άξονα καριέρας-οικογένειας και ίσως έχετε εξελίξεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι ως οίκημα, την ακίνητη περιουσία σας, τα μέλη της οικογένειας σας, τους συγκατοίκους σας, τον γάμο και το στάτους σας. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες καταστάσεις που να σας αναγκάσουν να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον, να μετακομίσετε ή να κάνετε αλλαγές στο σπίτι. Ή μπορεί να βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια οικογενειακά προβλήματα που είχατε θάψει το προηγούμενο διάστημα.

Πρέπει να είστε ρεαλιστές και ψύχραιμοι, να θέσετε όρια και να πάρετε τις αποφάσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ασφαλείς και ευτυχισμένοι. Αν χρειάζεται να κόψετε δεσμούς για να βρείτε τη χαρά στη ζωή σας, κάντε το, για καλό σας θα είναι. Η Σελήνη από το συναισθηματικό ζώδιο των Ιχθύων αυξάνει τις ευαισθησίες σας, αλλά και τον θυμό σας, απέναντι σε άτομα που δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες σας. Κάντε ένα ξεκαθάρισμα και απομακρύνετε τους τοξικούς ανθρώπους από δίπλα σας. Ο Ήλιος λάμπει στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, τον 10ο οίκο, οπότε είναι μια εξαιρετική στιγμή να αυξήσετε τη φήμη σας και να αναδείξετε τα ταλέντα σας και τον επαγγελματισμό σας. Εξάλλου, το τρίγωνο Ερμή-Δία σας βοηθά να είστε πιο επικοινωνιακοί και ενισχύει το ομαδικό πνεύμα στη δουλειά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας είναι η στιγμή σας μέσα στον χρόνο που πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις για τον εαυτό σας και το μέλλον σας. Είστε ικανοποιημένοι με την εμφάνισή σας, με τις σχέσεις σας, με την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς, με τη συμπεριφορά σας, τα όρια που βάζετε, τον τρόπο που φροντίζετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, με τη δουλειά σας; Αν ναι μπράβο σας, αν όχι, τότε ήρθε η ώρα για να αλλάξετε ό,τι δεν σας ευχαριστεί, ό,τι σας καταπιέζει και δεν σας εκφράζει. Μην ανησυχείτε δεν θα κάνετε επανάσταση, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τον εαυτό σας, να τον αγαπήσετε γι’ αυτό που πραγματικά είναι και όχι για να είναι ευχαριστημένοι οι άλλοι.

Αναδείξτε τα ταλέντα σας, δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας, στις ανάγκες σας, στα χόμπι που σας ευχαριστούν και σας γεμίζουν και σε αυτούς που αγαπάτε και σας αγαπούν. Για τον επόμενο μήνα ξεψαχνίστε σε βάθος τις σχέσεις σας και κρατήστε αυτές που σας ικανοποιούν, δεν χρειάζεται να καταπιέζεστε εσείς για να είναι χαρούμενοι οι άλλοι και να μην το εκτιμούν κιόλας. Προσδιορίστε ποιοι από τους συνεργάτες σας είναι σύμμαχοι σας και ποιοι σας κρατούν πίσω και χαράξτε μια πορεία που θα σας οδηγήσει στα δικά σας όνειρα και όχι να εξυπηρετείτε τα όνειρα των άλλων. Μην χάνετε τον χρόνο σας με άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν. Το τρίγωνο του Ερμή με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη, τον Δία, σας καλεί να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον εαυτό σας και με όσους εμπιστεύεστε πολύ και να εστιάσετε στη δική σας ευτυχία και στα πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments