Θέσεις Εργασίας

Λιμενικό: Προκήρυξη για απευθείας προσλήψεις – Η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων

Λιμενικό: Προκήρυξη για απευθείας προσλήψεις – Η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων
Λιμενικό: Δημοσιεύτηκε πριν από λίγες στο ΦΕΚ η απόφαση για την επιλογή και κατάταξη Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Νομικού, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων.

Δημοσιεύτηκε πριν από λίγες στο ΦΕΚ η απόφαση για την επιλογή και κατάταξη Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Νομικού, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων.

Ποιους αφορά ο διαγωνισμός

Ο διαγωνισμός αφορά σε υποψηφίους προερχόμενους από ιδιώτες πτυχιούχους τμημάτων νομικής Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) του πανεπιστημιακού τομέα της ημεδαπής ή ισότιμων και αντίστοιχων της αλλοδαπής.

Ο διαγωνισμός για την απευθείας κατάταξη Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Νομικού, προκηρύσσεται με απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης καθορίζεται σύμφωνα με τις διατάξεις της παρούσας.

ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής

  • Οι εν λόγω πτυχιούχοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό εφόσον κατέχουν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε νομικά θέματα ή διδακτορικό δίπλωμα σε νομικά θέματα.
  • Στην προκήρυξη καθορίζεται ο αριθμός των προκηρυσσομένων θέσεων.
  • Επίσης, στην προκήρυξη ή σε άλλες Αποφάσεις του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θα αναφέρεται και κάθε αναγκαία λεπτομέρεια σχετική με τη διεξαγωγή και τη διαδικασία του διαγωνισμού.

Η μοριοδότηση των συμμετεχόντων υποψηφίων πραγματοποιείται μηχανογραφικά και προσδιορίζεται από το βαθμό του τίτλου σπουδών τους ο οποίος πολλαπλασιάζεται επί εκατόν δέκα (110) και ελέγχεται μέχρι εκατοστού της μονάδας.

Δικαιολογητικά συμμετοχής στο διαγωνισμό

  • 1. Όσοι έχουν τα απαιτούμενα προσόντα και επιθυμούν να καταταγούν ως απευθείας κατάταξης Αξιωματικοί Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Νομικού, πρέπει να υποβάλουν -όπως θα καθορίζεται λεπτομερώς στην προκήρυξη και μέσα στις προθεσμίες που θα ορίζονται σ’ αυτή- τα εξής δικαιολογητικά :
  • α. Δύο (2) πρόσφατες έγχρωμες φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου. Στο πίσω μέρος κάθε φωτογραφίας ο υποψήφιος υποχρεούται να αναγράψει το ονοματεπώνυμο και το πατρώνυμο του, ευκρινώς.
  • β. Φωτοαντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητάς τους (δύο όψεις) (ή του δελτίου στρατιωτικής τους ταυτότητας για όσους εκπληρώνουν ως στρατεύσιμοι την στρατιωτική τους υποχρέωση).
  • γ. Παράβολο δέκα (10) ευρώ με τα στοιχεία του υποψηφίου.
  • δ. Τίτλο ξένης γλώσσας. Για την απόδειξη γνώσης της αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής ή ιταλικής ή ισπανικής γλώσσας επιπέδου αρίστου, πολύ καλού και καλού, υποβάλουν τους αντίστοιχους τίτλους που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α’ της παρούσας.
  • ε. Τίτλο σπουδών

Δείτε ολόκληρο το ΦΕΚ ΕΔΩ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments