Video

Αχιλλέας Μπέος: Μοίρασε κόλυββα στο δημοτικό συμβούλιο

Αχιλλέας Μπέος: Μοίρασε κόλυββα στο δημοτικό συμβούλιο
Αχιλλέας Μπέος: Άλλο ένα ιδιαίτερο επεισόδιο με πρωταγωνιστή το δήμαρχο του Βόλου.

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν για ακόμη μια φορά κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Βόλου. Πρωταγωνιστής ήταν φυσικά, ο δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος μοίρασε κόλλυβα στην αντιπολίτευσης για την «πολιτική κηδεία» της.

Αχιλλέας Μπέος: Τι ακριβώς συνέβη

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, κατόπιν εντολής του δημάρχου, υπάλληλος δήμου μοίρασε κεσεδάκια με κόλλυβα στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης. Ο Αχιλλέας Μπέος δοκίμασε τα κόλλυβα, όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, και στη συνέχεια απευθυνόμενος στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, είπε:

«Σήμερα, (οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης) πενθούν. Είχαν κηδεία το πρωί με τα εγκαίνια του πάρκινγκ της Φιλελλήνων, οπότε παρήγγειλαν κόλλυβα στον Στεφόπουλο. Αρκεί να τα πληρώσουν κ. Στεφόπουλε, ε; Να μην είναι τσαμπατζήδες…».

Αχιλλέας Μπέος: Λίγα λόγια για αυτόν

Γεννήθηκε το 1959 στον Βόλο, αλλά μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, στην οποία εγκαταστάθηκε η οικογένειά του όταν ο ίδιος ήταν παιδί. Ο πατέρας του ήταν μαραγκός και μέλος του ΚΚΕ Εσωτερικού. Ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος δηλώνει ότι απεχθάνεται τους Έλληνες πολιτικούς, με εξαίρεση τον Ανδρέα Παπανδρέου, του οποίου υπήρξε θαυμαστής και ψηφοφόρος, αν και μετά το θάνατό του σταμάτησε να στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

«Και θα πάω στα λόγια του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, γιατί άλλο το ΠΑΣΟΚ του τότε που όλοι το στηρίξαμε και το ψηφίσαμε, μέσα σ’ αυτούς και εγώ βέβαια, και άλλο το ΠΑΣΟΚ του τώρα. Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες είχε πει τότε. Που να είναι ήξερε πως θα απευθυνόταν στο κόμμα που ίδρυσε αυτός; Μεγάλες κουβέντες.»

Ο Αχιλλέας Μπέος τελικά εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ, όπου υποστηρίζεται ότι απέκτησε την αμερικανική υπηκοότητα, το οποίο ο ίδιος διαψεύδει. Στις ΗΠΑ αρχικά εργάστηκε ως σωματοφύλακας, ενώ στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της εστίασης και της νυχτερινής διασκέδασης. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1996 συνεχίζοντας τις ίδιες επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεργαζόμενος με σημαντικούς τραγουδιστές του λαϊκού ρεπερτορίου. Παράλληλα διοργάνωνε συναυλίες Ελλήνων τραγουδιστών σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό. Έχει πέντε παιδιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments