Lifestyle

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο άγνωστος καυγάς της με τη Βίκυ Μοσχολιού

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο άγνωστος καυγάς της με τη Βίκυ Μοσχολιού
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Βίκυ Μοσχολιού διατηρούσαν μία δυνατή φιλία, με ένα ωστόσο σημαντικό διάλειμμα.

Τόσο η απόλυτη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, όσο και η μεγάλη τραγουδίστρια Βίκυ Μοσχολιού, αγαπήθηκαν παράφορα από τον κόσμο για το έργο τους και το ταπεραμέντο τους. Πρόσφατα, ήρθε κοντά μας ένα σπάνιο στιγμιότυπο τους, συνοδευόμενο με ιδιαίτερα στοιχεία της μεταξύ τους σχέσης.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Βίκυ Μοσχολιού λοιπόν, είχαν δημιουργήσει μία όμορφη φιλία, αυτό στις αρχές της δεκαετίας του 80 άλλαξε. Μία διαφωνία σχετική με τη συμμετοχή τραγουδιστών σε θεατρικές παραστάσεις είχε ως αποτέλεσμα να ψυχρανθούν οι σχέσεις τους.

Μία διαφωνία σχετική με τη συμμετοχή τραγουδιστών σε θεατρικές παραστάσεις είχε ως αποτέλεσμα να ψυχρανθούν οι σχέσεις τους.

Η διαμάχη διαδραματίστηκε δημοσίως, με τις δύο σταρ να ανταλλάσουν σκληρές κουβέντες μέσα από συνεντεύξεις τους. Όλα αυτά όμως δεν ήταν αρκετά για να τους χωρίσουν, η μπόρα κόπασε σύντομα με τις δυο τους να συμφιλιώνονται μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Το elenasdiaryblog έφερε στο φως μία σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της Βίκυς Μοσχολιού από την δεκαετία του ’80, στην οποία οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό.

Κάτω από την ανάρτηση αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Αλίκη Βουγιουκλάκη -Βίκυ Μοσχολιού: Αγαπήθηκαν και λατρεύτηκαν από το κοινό και είχαν μια ζεστή σχέση φιλίας με ένα μικρό διάλειμμα: οι δυο τους διαφώνησαν δημοσίως στις αρχές της δεκαετίας του 80 για τη συμμετοχή τραγουδιστών σε θεατρικές παραστάσεις. Λόγια μάλλον βαριά ανταλλάχθηκαν σε συνεντεύξεις, η «καταιγίδα» όμως δεν κράτησε πολύ, οι δηλώσεις ξεχάστηκαν και η φιλία αναθερμάνθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στη φωτογραφία οι δυο τους στα μέσα της δεκαετίας του 80».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments