Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [19/09/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [19/09/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου.

Κριός

Ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθησή σας, ωστόσο προσοχή στη στάση σας, δε θα πρέπει να είναι κάθετη ή πεισματικά αντιδραστική. Ενδεχομένως να βγάλετε πάθος στη συμπεριφορά σας, αποφύγετε συζητήσεις για θέματα ακραία ή για καταστάσεις που απαιτούν ριζικές αλλαγές. Καταφθάνει οικονομικό άνοιγμα, χειριστείτε με ωριμότητα τα χρηματικά ποσά που θα λάβετε. Σήμερα η ελκυστικότητά σας θα είναι έντονη και δε θα περάσει απαρατήρητη, με καινούργιο πρόσωπο ξεκινάτε θερμές ερωτικές επαφές.

Ταύρος

Έντονη θα είναι η διάθεσή σας για αγορές υλικών αγαθών, ενδεχομένως να παραμελήσετε κάποιες χρηματικές σας υποχρεώσεις, προκειμένου να αποκτήσετε το αντικείμενο που επιθυμείτε. Σήμερα μάλλον δε θα έχετε διάθεση για φόρτο εργασίας, θα βρείτε τρόπο να μειώσετε τις εργασιακές σας ώρες και να στραφείτε σε φιλικές ή κοινωνικές επαφές. Θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, ένα καινούργιο το πρόσωπο θα σας ανοίξει δίοδο προσέγγισης.

Δίδυμος

Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε επαγγελματικά. Εσείς που είστε σε αναζήτηση εργασίας, θα λάβετε πρόταση που θα είναι ικανή να σας προσφέρει ισορροπημένη εξέλιξη, με δυνατότητα μακροχρόνιας πορείας. Απρόοπτες συναντήσεις μέσα σε φιλικό ή εργασιακό περιβάλλον θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, απελευθερώνεστε από προβληματισμούς και βαριές έγνοιες. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη, θα συνομιλήσετε με καινούργια πρόσωπα.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα, θα σας κάνει κάπως κάθετους στις απόψεις σας, ενδεχομένως να βγάλετε πείσμα, προσοχή στις επαγγελματικές σας συζητήσεις. Σήμερα ενδεχομένως να είναι περιορισμένη η διάθεσή σας για εργασία, το μυαλό σας θα αναζητά τρόπους χαλάρωσης. Λήγουν καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα, έρχονται χρήματα στα χέρια σας, ωστόσο προσοχή να μην παρασυρθείτε σε ανούσια έξοδα και σε αγορές άσκοπων υλικών αγαθών. Σήμερα θα έχετε μια θερμή ερωτική μέρα, παίρνετε την απόφαση να εκδηλώσετε τα αισθήματά σας.

Λέων

Ίσως να τεμπελιάσετε σήμερα, φίλοι μου Λέοντες, σε αδράνεια θα σας ρίξει η σημερινή μέρα, η επαγγελματική σας δράση θα είναι κάπως περιορισμένη. Πείσμα και επιμονή θα βγάλετε σε συγκεκριμένα θέματα, ωστόσο η μέρα θα σας εξοπλίσει με διαίσθηση και ένστικτο, στοιχεία που θα σας αποτρέψουν από λάθη. Ο έντονος ερωτισμός που θα σας διακατέχει, θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τη σχέση σας. Για τους ελεύθερους, σε φιλική συνάντηση θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας.

Παρθένος

Σήμερα θα αναζητήσετε σταθερότητα επαγγελματική και συναισθηματική. Αρνητικοί θα είστε για ριψοκίνδυνες κινήσεις, στην προκειμένη φάση θα ακολουθήσετε τα συνηθισμένα γνώριμα μονοπάτια, αποφεύγοντας επικίνδυνα ρίσκα. Στόχος σας θα είναι να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην υπάρξουν εκκρεμότητες που να μπορούν να σας δημιουργήσουν άγχος ή ανασφάλεια. Θερμοί, συγκαταβατικοί και τρυφεροί θα είστε ως προς το ερωτικό σας ταίρι, για τους χωρισμένους θα υπάρξει ευκαιρία επανασύνδεσης.

Ζυγός

Η συναισθηματική σας κατάσταση θα είναι ισορροπημένη, οι ενέργειές σας θα αποσκοπούν στην ασφάλεια, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε ερωτικό. Οι επαγγελματικές συνομιλίες που θα έχετε, θα σας βοηθήσουν να νιώσετε σιγουριά και αυτοπεποίθηση, ομαλά θα πορευτούν οι συνεργασίες με συναδελφικά άτομα. Στόχος σας θα είναι να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας και θα το καταφέρετε. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας φλερτάρει, μην ανακόψετε τον ενθουσιασμό που θα νιώσετε.

Σκορπιός

Στον οικονομικό σας τομέα θα δοθεί λύση σε πρόβλημα που σας δημιουργούσε στασιμότητα, ωστόσο προσοχή στο χειρισμό των χρημάτων που θα ‘ρθουν στα χέρια σας, γιατί θα είστε επιρρεπείς σε περιττά έξοδα. Η όψη της ημέρας θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να ανοίξετε δίοδο στενής και θέρμης επικοινωνίας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Ανοίγετε προοπτική σχέσης, αρκεί να μην κάνετε το λάθος να αδρανήσετε, αποκαλύψτε την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα κερδίσετε πολλά!

Τοξότης

Δε θα έχετε διάθεση να επεκτείνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στη διατήρηση και όχι στην επέκταση. Με επιτυχία θα κλείσει ένα οικονομικό σας ζήτημα, λαμβάνετε χρηματικό ποσό που το αναμένατε εδώ και πολύ καιρό. Περάστε σε κινήσεις επένδυσης και όχι κατανάλωσης, αποφύγετε τα άσκοπα έξοδα. Τολμηρή θα είναι η στάση σας ως προς το αντίθετο φύλο, θερμή ανταπόκριση θα λάβετε από το πρόσωπο που θα προσεγγίσετε.

Αιγόκερως

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σταθεροποιηθεί η πορεία της καριέρας σας, θα ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό και θα σας βγει σε καλό. Η απόφασή σας να αφήσετε στην άκρη τα παράτολμα ανοίγματα θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να γλυτώσετε από επιπλέον άγχος. Προσωπικό ερωτικό διάλογο θα ανοίξετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και ξεκαθαρίσετε από την αρχή τους σκοπούς σας, τότε πολύ γρήγορα θα ξεκινήσει μεταξύ σας σταθερή ερωτική σχέση.

Υδροχόος

Σήμερα θα αποφύγετε πράξεις αβεβαιότητας και ρίσκου. Δε θα αναζητήσετε καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, θα προσπαθήσετε να εδραιωθείτε στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις ή εργασιακές συνθήκες. Μέσα στην ερωτική σας σχέση θα επιτύχετε συναισθηματική ισορροπία και ασφάλεια, σε περίπτωση που υπάρχουν παρεξηγήσεις τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τις κλείσετε με συμφιλιωτικό τρόπο. Εσείς που δεν είστε και πολύ καιρό χωρισμένοι, πείτε ‘‘ναι’’ στο ραντεβού που θα σας προτείνουν, ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης.

Ιχθύς

Συναισθηματική θα είναι η στάση σας, ο ψυχρός ρεαλισμός δε θα έχει θέση στις ενέργειές σας, προσοχή στις παρατραβηγμένες ονειροπολήσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα δε θα σημειωθούν αλλαγές, ο τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ισορροπία και τάξη, αρνητικοί θα είστε σε ενδεχόμενα ρίσκων ή ριζικών αλλαγών. Στον ερωτικό σας τομέα θα προκύψουν έντονα αισθήματα, κατόπιν μιας αποκαλυπτικής συζήτησης. Απρόοπτη συνάντηση θα δημιουργήσει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρώην ερωτικό σας ταίρι.

Πηγή: zwdiasimera.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments