Ελλάδα

Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ Επεισόδιο 926

Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ Επεισόδιο 926
Η Ελίφ πρόκειται να ξεκινήσει σχολείο. Χρειάζεται όμως να αγοράσει σχολικά είδη και η Μελέκ δεν έχει χρήματα.

Η Ελίφ πρόκειται να ξεκινήσει σχολείο. Χρειάζεται όμως να αγοράσει σχολικά είδη και η Μελέκ δεν έχει χρήματα. Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Ο Κερέμ πηγαίνει να βρει τη Χουμεϊρά. Την ίδια ώρα η Χουμεϊρά συναντάει τον άντρα του Ταρίκ για να του πει πως δεν θέλει πια καμία σχέση με τον Ταρίκ. Η συνάντησή τους όμως καταλήγει σε καυγά. Ο Κερέμ φτάνει στο σημείο την κατάλληλη στιγμή και σώζει τη Χουμεϊρά. Η Λεμάν είναι πολύ στεναχωρημένη επειδή ο Σαφάκ έχει αποφασίσει να παντρευτεί τη Ζουλιντέ και μιλάει σχετικά με την Αλέβ. Η Αλέβ την προτρέπει να εμποδίσει αυτό το γάμο. Η Ελίφ είναι ενθουσιασμένη επειδή θα ξεκινήσει το σχολείο…

ΕΛΙΦ Δευτέρα 20/9 Επεισόδιο 927

Η Ελίφ πρόκειται να ξεκινήσει σχολείο. Χρειάζεται όμως να αγοράσει σχολικά είδη και η Μελέκ δεν έχει χρήματα. Η Μελέκ ζητάει από το αφεντικό της προκαταβολή από το μισθό της. Η Ελίφ παίζει με μια φίλη της όταν ένας άντρας χτυπάει την πόρτα του σπιτιού.

Ο Εμιρχάν μιλάει με τον Τουφάν στη γειτονιά παρά το γεγονός ότι η Ζουλιντέ του το έχει απαγορεύσει. Ο Τουφάν ρωτάει τον Εμιρχάν σχετικά με τον πατέρα του.

Η Ζουλιντέ αναζητά παντού τον Εμιρχάν ενώ την ίδια ώρα ο Τουφάν τον μπερδεύει με όσα του λέει.

Η Κιγιμέτ κάνει ό,τι μπορεί για να παραμείνει στην έπαυλη και υποκρίνεται πως είναι άρρωστη. Υπάρχει κάποιος όμως στην έπαυλη, που δεν την πιστεύει…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments