Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα μιλά για πρώτη φορά – Η συνέντευξή της στην Καινούργιου

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα μιλά για πρώτη φορά – Η συνέντευξή της στην Καινούργιου
Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα ανοίγει την καρδιά της και συγκινεί μέσα από τα λόγια της.

16 μήνες μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλά για πρώτη φορά, σε μια συνέντευξη που εξομολογείται τα πάντα. Με λόγια που συγκινούν, περίσσια, ψυχικά, αποθέματα αντοχής, μια γυναίκα πρότυπο δύναμης και ακατάβλητης προσπάθειας να ορθοποδήσει στη νέα ζωή που την περιμένει, η άτυχη Ιωάννα δε διστάζει να εξομολογηθεί τα πάντα.

Το θύμα επίθεσης με καυστικό υγρό που συγκλόνισε το Πανελλήνιο έδωσε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα».

Φορώντας την ειδική μάσκα, με την οποία εμφανίστηκε και στο δικαστήριο, η Ιωάννα μίλησε για το το κύμα συμπαράστασης που έχει δεχτεί από τον κόσμο και τη δικαστική μάχη που έχει μπροστά της.

«Μόνο καλύτερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα με το χειρουργείο», είπε αρχικά η Ιωάννα. «Είσαι στο χειρότερο σημείο, είναι σαν να έχεις πεθάνει», ανέφερε για τη στιγμή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση.

«Θέλω η κατηγορούμενη να έρθει στο δικαστήριο και να πει την αλήθεια», υπογράμμισε σε άλλο σημείο της συνέντευξης για την Έφη Κακαράντζουλα, προσθέτοντας πως έχει ερωτηματικά για τον λόγο που μπορεί να κάνει κάποιος αυτή την επίθεση.

«Ήταν προσβολή που η κατηγορούμενη δεν ήρθε στο δικαστηρίο, η επίθεση έγινε σε μένα αλλά έχει αντίκτυπο και σε άλλους. Ταλαιπωρήθηκε η οικογένεια μου, οι φίλοι, συνάδελφοι στο εργασιακό μου περιβάλλον». Για το ενδεχόμενο να υπάρχει συνεργός, η Ιωάννα τόνισε: «Με τρομάζει η σκέψη να κυκλοφορεί ελεύθερος».

Σημειώνεται πως η δίκη θα συνεχιστεί στις 30 Σεπτεμβρίου.

Επίθεση με βιτριόλι: Οργή από την Ιωάννα για τους ισχυρισμούς του 40χρονου

Την οργισμένη αντίδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, του θύματος από την επίθεση με βιτριόλι προκάλεσαν οι δηλώσεις του νομικού εκπροσώπου του 40χρονου άνδρα, που φέρεται ως «μήλον της έριδος» ανάμεσα στην ίδια και την Έφη.

«Όποιος ψελλίσει το παραμικρό για το ήθος και τον χαρακτήρα της, θα βρεθεί κατηγορούμενος», τόνισε η κοπέλα μιλώντας στο Star μέσω του δικηγόρου της. Ο δικηγόρος του 40χρονου, Δημήτρης Γκαβέρας, αρνήθηκε ότι ο πελάτης του ήταν το φερόμενο «μήλον της έριδος» ανάμεσα στις δύο γυναίκες και άφησε υπόνοιες ότι υπάρχει άλλο πρόσωπο για το οποίο αναρωτιέται γιατί καμία από τις δύο πλευρές, του θύτη και του θύματος, δεν έχει μιλήσει. svg%3E

«Γιατί δεν αναφέρει καμία πλευρά την αληθινή αιτία;»

«Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μη κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του» δήλωσε στο Mega ο κος Γκαβέρας. «Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και στη διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως» είπε ακόμη ο δικηγόρος του 40χρονου.

«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή» ισχυρίστηκε ο κος Γκαβέρας, ο οποίος αναρωτιέται: «Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο».

«Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία;», συνέχισε ο νομικός εκπρόσωπος του 40χρονου, ο οποίος, κατέληξε λέγοντας πως «ο εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments