Lifestyle

Η Πανσέληνος σκοτώνει τον έρωτα γι’ αυτά τα τρία ζώδια

Η Πανσέληνος σκοτώνει τον έρωτα γι’ αυτά τα τρία ζώδια
Πανσέληνος: H Νέα Σελήνη πλησιάζει και αναμένεται να αλλάξει πολλά στον έρωτα και στα επαγγελματικά τριών ζωδίων.

Η Πανσέληνος πλησιάζει και αναμένεται να φέρει πολλές αλλαγές στα αισθηματικά. Υπάρχουν τρία ζώδια που καλό θα ήταν να μην κάνουν όνειρα για ρομαντικές βραδιές με φόντο την Πανσέληνο της 21ης Σεπτεμβρίου, γιατί το ολόγιωμο φεγγάρι θα έρθει να φωτίσει όλες τις αναποδιές, τις δυσκολίες και τα προβλήματα στη σχέση τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Πανσέληνος στους Ιχθύες θα κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα δημιουργώντας ένα ασαφές και νεφελώδες τοπίο για όλα τα ζώδια. Παράλληλα, η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη έρχεται να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα, να «ανάψει τα αίματα».

Η Αφροδίτη νιώθει πιο θαμπή

Μέσα σε όλα, θα πρέπει να συνυπολογίσετε πως το τετράφωνο του Κρόνου με την Αφροδίτη και τον Σκορπιό, γεγονός που κάνει τον πλανήτη του έρωτα αδύναμη και υποτονική αυτή την περίοδο. Μην βιάζεστε λοιπόν να κρίνετε, να πάρετε αποφάσεις και να συμπεράνετε τίποτα, τουλάχιστον όχι σε ό, τι αφορά στις σχέσεις σας.

Το όλο κλίμα έρχεται να περιπλέξει το τετράφωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα που θα ρίξει σιγή ασυρμάτου, θα μπερδέψει τις γραμμές επικοινωνίας και θα σας κάνει πιο νευρικούς. Αν δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε, φανταστείτε πόσο δύσκολο θα είναι να ενωθείτε σε συναισθηματικό επίπεδο.

Το ζώδιο του Κριού

Με την Αφροδίτη στον έβδομο οίκο των σχέσεων, ίσως νιώσετε την ανάγκη να ρίξετε το βάρος στα προσωπικά σας. Έλα όμως που η εποχή δεν είναι η πιο κατάλληλη; Οι όψεις των πλανητών σας δίνουν την αίσθηση πως δεν σας αγαπούν, νιώθετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει και πλέετε σε μια απέραντη λίμνη μοναξιάς.

Καλό θα ήταν λοιπόν να μην βγάλετε συμπεράσματα, ούτε και να πιέζετε τους αγαπημένους σας να επιβεβαιώσουν τα συναισθήματά τους για σας. Κρατήστε στάση αναμονής: Μπόρα είναι θα περάσει!

Το ζώδιο του Λέοντα

Ο Κρόνος βρίσκεται στον έβδομο οίκο των σχέσεων σας και θα σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη σε αυτή την Πανσέληνο. Αυτό πολύ απλά σημαίνει πως θα βιώσετε τον περιορισμό και την καταπίεση μέσα στη σχέση, συνθήκη που ποτέ δεν βοηθά τα αισθηματικά.

Οι όψεις των πλανητών φέρνουν συναισθηματικές εξάρσεις, σύγχυση και αβεβαιότητα για τα πραγματικά συναισθήματα απέναντι στο έτερον ήμισυ. Είναι καλύτερο να αποσυρθείτε στη φωλιά σας, να κάνετε λίγη ταβανοθεραπεία και να αποφύγετε τις κατά μέτωπο επιθέσεις, αν θέλετε η Πανσέληνος να σας αποχαιρετίσει μονιασμένους.

Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, η εποχή σας δίνει την αίσθηση πως το ρομάντζο και ο έρωτας είναι συνθήκες που δεν σας ενδιαφέρουν διόλου και έτσι νιώθετε πως δεν αξίζει τον κόπο η όποια προσπάθεια.

Το ζώδιο της Παρθένου

Η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο των σχέσεων και αυτό σημαίνει θολούρα και αποπροσανατολισμό. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες θα σας δώσει την ώθηση να στρέψετε όλη σας την προσπάθεια στον εαυτό σας. Ίσως να νιώσετε πως σπαταλήσετε πολλή ενέργεια προσπαθώντας να ικανοποιήσετε τους άλλους.

Προσέξτε όμως. Η εποχή δεν είναι κατάλληλη για τελειωτικά συμπεράσματα. Οι συνθήκες πλέκουν τόσο ιδανικά το αληθινό με το φανταστικό που στο τέλος θα έχετε σχηματίσει μια εικόνα που ουδεμία σχέση δεν θα έχει με την πραγματικότητα.

Σημειώστε πάντως πως το φως του φεγγαριού θα αναθερμάνει την καλλιτεχνική σας φύση και τη δημιουργικότητα. Μήπως να αφήσετε για λίγο τα αισθηματικά στην άκρη και να πιάσετε το πινέλο (ή την κιθάρα;).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments