Lifestyle

Σασμός σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά στο επεισόδιο 10

Σασμός σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά στο επεισόδιο 10
Σασμός σήμερα: Ο Κώστας υποψιάζεται τον παράνομο δεσμό της Άσπας, ενώ η Αργυρώ προσπαθεί να διαχειριστεί αυτά που νιώθει για τον Αστέρη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του Alpha Σασμός επεισόδιο 9 είδαμε: Ενόσω η παραμονή της γιαγιάς Ειρήνης στο νοσοκομείο παρατείνεται, η Αργυρώ βρίσκει τυχαία το όπλο του Πέτρου και τον πιέζει να της υποσχεθεί ότι δε θα το ξαναπιάσει στα χέρια του. Ο Αστέρης από την άλλη αναγκάζεται να υπογράψει για το διαμέρισμα που έκλεισε εν αγνοία του ως έκπληξη η Στέλλα. Βρίσκει, όμως, έτσι την ευκαιρία να πάει εκείνος στη θέση της στο ραντεβού με την Αργυρώ για να της μιλήσει…

Σασμός 20/09 Επεισόδιο 10

Ο Κώστας υποψιάζεται τον παράνομο δεσμό της Άσπας, ενώ η Αργυρώ προσπαθεί να διαχειριστεί αυτά που νιώθει για τον Αστέρη. Ο Άγης παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με την Τζένη και τη Μαίρη, την ίδια ώρα που ο Αστέρης απομακρύνεται από τη Στέλλα.

Πέτρος και Στεφανής έρχονται ξανά σε άγρια σύγκρουση, όσο ο Γιώργης απαιτεί από τη Θοδώρα να του εξηγήσει τι συνέβη μεταξύ αυτής και του Πέτρου. Ο Μαθιός ζητά από τον Αστέρη να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στη Στέλλα, την ώρα που η γιαγιά Ειρήνη ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο Αστέρης προσπαθεί να συμπαρασταθεί στην Αργυρώ. Ο Μαθιός αντιμετωπίζει τον Στεφανή, ζητώντας του να είναι καθαρός απέναντι στη Βασιλική. Ο Στεφανής κατευθύνεται με τα αγόρια στο μαντρί, ενώ ο Αστέρης αποφασίζει να μιλήσει ευθέως στη Στέλλα. Ένα όπλο οπλίζεται στα βουνά, και τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ πια τα ίδια…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments