Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο δήμο Γλυφάδας

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο δήμο Γλυφάδας
ΑΣΕΠ: Στην πρόσληψη 8 νέων υπαλλήλων προχωρά ο δήμος Γλυφάδας για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση» Δήμου Γλυφάδας» («Κ.Α.Π.Π.Α.»).

Στην πρόσληψη 8 νέων υπαλλήλων προχωρά ο δήμος Γλυφάδας για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση» Δήμου Γλυφάδας» («Κ.Α.Π.Π.Α.»). Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται έως 5 Οκτωβρίου 2021.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ (Παιδίατρος)
  • ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
  • ΔΕ Μαγείρων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την κατά περίπτωση αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε ηλεκτρονικά ([email protected] ή [email protected]) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. (Κ.Α.Π.ΠΑ ) Β. Τσιτσάνη & Καραϊσκάκη 34 Γλυφάδα, Τ.Κ. 16675 υπόψη κας Ελευθεριάδου Μαρίας, Καϊρη Κυριακούλας (τηλ. επικοινωνίας: 210-9602130).

Ανάρτηση πινάκων και υποβολή ενστάσεων

Η υπηρεσία μας θα αναρτήσει, εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης, απορριπτέων και προσληπτέων στα καταστήματα και στον δικτυακό μας τόπο τους Το κώλυμα της οκτάμηνης απασχόλησης ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ στην περίπτωση που η διάρκεια σύμβασης ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου είναι άνω των οκτώ (8) μηνών.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments