Lifestyle

Μοντέλο του GNTM αυτοπροσδιορίζεται ως άφυλο

Μοντέλο του GNTM αυτοπροσδιορίζεται ως άφυλο
Μοντέλο του GNTM αυτοπροσδιορίζεται ως άφυλο. Η μεγάλη αλλαγή και οι δηλώσεις της. «Δεν μπαίνω στα κουτιά αγοριού και κοριτσιού.

Τη Ξένια Μοτσκαλίδου τη γνωρίσαμε ως plus size μοντέλο στο GNTM 3, πλέον όμως δηλώνει no-gender. Η 23χρονη έναν χρόνο μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι προχώρησε σε ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή της, χάνοντας αρκετά κιλά, ενώ δηλώνει πως δεν νιώθει κορίτσι, ούτε αγόρι.

«Είμαι η Ξένια, το Τζεν και ο Χουάν»

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day η Ξένια Μοτσκαλίδου ανέφερε: «Δεν μπαίνω στα κουτιά αγοριού και κοριτσιού. Είμαι κάτι εντελώς ενδιάμεσο και απροσδιόριστο. Το έκανα σαν επιλογή για να μη βάζω στον εαυτό μου λόγια που άκουγα. Θέλω να νιώθω ελεύθερη. Δε βλέπω φύλο. Βλέπω ανθρώπους. Το εσωτερικό παραπάνω από το εξωτερικό. Με ενδιαφέρουν όλα. Είμαι ανοιχτή σε όλους και όλα.

Δεν το είχα ανακοινώσει στο GNTM γιατί προσπαθούσα να το ψάξω μέσα μου και να είμαι σίγουρη. Ότι αυτό νιώθω, αυτό θέλω και αυτό είμαι. Η μαμά μου με στηρίξει σε όλα. Και ο μπαμπάς μου. Είμαι η Ξένια, το Τζεν και ο Χουάν. Δε με πειράζει . Όπως όταν κάποιος αναφέρεται σε μένα δε με πειράζει να με πει, «το» ή «τον». Άκουσα διάφορα. Είναι η πρώτη φορά που πραγματικά δείχνω αυτό που είμαι στην αληθινή του μορφή».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε η πρώην παίκτρια του GNTM: «Είμαι “ανοιχτή” σε όλα τα φύλα», δηλώνει η Ξένια, το plus size μοντέλο του «GNTM»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments