Θέσεις Εργασίας

ΔΕΔΔΗΕ: Νέες προσλήψεις στην Έδεσσα

ΔΕΔΔΗΕ: Νέες προσλήψεις στην Έδεσσα
ΔΕΔΔΗΕ: Με νέους υπαλλήλους ενισχύεται ο ΔΕΔΔΗΕ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 5 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Δ/νσης Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης/ Περιοχής Έδεσσας.

Με νέους υπαλλήλους ενισχύεται ο ΔΕΔΔΗΕ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 5 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Δ/νσης Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης/ Περιοχής Έδεσσας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις μέχρι 1 Οκτωβρίου 2021.

Οι ειδικότητες που ζητούνται

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι:

  • ΠΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί
  • ΤΕ Τεχνολόγων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
  • ΔΕ ΔιοικητικώνΓραμματέων (Υπαλλήλων Γραφείου)
  • ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Δικτύων ( Εναερίων –Υπογείων Δικτύων)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΟΧ 2/2021 (ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) και να την υποβάλουν, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας, στην ακόλουθη διεύθυνση ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΔΕΣΣΑΣ , Κων/πόλεως 93, Τ.Κ. 582 00 – ΕΔΕΣΣΑ , ΤΟΜΕΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ υπόψη κυρίας Δουρβάνη Βασιλικής (τηλ. Επικοινωνίας 23810- 50144), είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Η αίτηση συμμετοχής και η σχετική τυχόν υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 (A΄75) που θα υποβληθούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζονται υπογεγραμμένες, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις δεν γίνονται δεκτές.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως, σε κάθε περίπτωση, ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments