Ελλάδα

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις των γονιών του θύματος

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις των γονιών του θύματος
Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Παθολογικά ζηλιάρης ο δράστης, δεν επέτρεπε στη σύντροφό του να βγαίνει και την κλείδωνε μέσα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το φρικιαστικό έγκλημα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Ρόδου, με τη δολοφονία μιας νεαρής κοπέλας, της 32χρονης Ντόρας Ζαχαριά από τον πρώην σύντροφό της. Το νέο περιστατικό γυναικοκτονίας σημειώθηκε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι σήμερα, Τετάρτη, επί της οδού Μόσχας στο Ροδίνι.

Η Ρόδος είναι σοκαρισμένη, καθώς ο γυναικοκτόνος αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο που σκότωσε την 32χρονη γυναίκα με δύο πυροβολισμούς. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι αστυνομικοί που έχουν κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι του βρήκαν ένα σημείωμα το οποίο έγραφε: «Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω».

Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις των γονιών της άτυχης κοπέλας, οι οποίοι μίλησαν στο MEGA. Όπως δήλωσαν ο πρώην σύντροφός της, όσο ήταν σε σχέση, είχε εκρήξεις ζήλιας και έκανε δύσκολη τη ζωή της κόρης τους, που είχε όνειρα για την καριέρα της. Συγκεκριμένα ήθελε να κάνει μεταπτυχιακό και να αφοσιωθεί στη διδασκαλία της.

«Κάποια στιγμή μου λέει ‘’μαμά θα μείνουμε μαζί, δεν θέλω να μπλέξουμε οικογένειες’’. Μου έλεγε ‘’έχω το μεταπτυχιακό, δεν θέλω επισκέπτες, θέλω να έχω το γραφείο μου’’. Ο κύριος την ζήλευε. Έμειναν μαζί από τον Ιούλιο. Τον Αύγουστο πήγαν διακοπές 2-3 εβδομάδες. Εκεί κάτι έγινε στην Κάλυμνο, και έδειξε άλλον εαυτό» δήλωσε η κ. Κατερίνα στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Απίστευτες σκηνές ζηλοτυπίας

Ο θύτης ζήλευε αφόρητα την κοπέλα. Μάλιστα, δεν της επέτρεπε να βγει βόλτα και την παρακολουθούσε.

«Της έλεγε ‘δεν θα βγεις έξω’. Άφηνε το κλειδί πίσω από την πόρτα για να βλέπει τι ώρα γυρνάει» ανέφερε η μητέρα του θύματος και συνέχισε, λέγοντας πως η κόρη της τής εκμυστηρεύτηκε μετά τις διακοπές ότι σκοπεύει να χωρίσει. «’Μαμά αποφάσισα να χωρίσω’. Της λέω ‘το κρεβάτι σου είναι εδώ, σε περιμένει’».

«Μια μέρα» συνέχισε η μητέρα του θύματος, «με πήρε 4 η ώρα τα ξημερώματα η κόρη μου και μου λέει ‘’μαμά είναι τρελός αυτός ο άνθρωπος, έχει πρόβλημα. Θέλω να χωρίσω’’. Και μετά του λέει ‘’τα είπα και στην μάνα μου. Μη νομίζεις ότι δεν μιλάω δεν μιλάω’’».

«Δεν θέλω να βγαίνεις…»

Η συμπεριφορά του δράστη δεν ήταν καθόλου καλή και τα ξεσπάσματα του ξεπερνούσαν τα όρια. Μεταξύ άλλων, έλεγε στο θύμα ότι «δεν θέλω να βλέπεις τηλεόραση μόνη σου. Θέλω όταν πάω για ύπνο να κοιμάσαι».

Η άτυχη Δώρα είχε 9 μήνες σχέση με τον δράστη, ενώ συγκατοίκησαν τον περασμένο Ιούλιο. «Εγώ δεν θέλω να βγαίνεις, δεν θέλω να πηγαίνεις εκεί» έλεγε ο θύτης στο θύμα, σύμφωνα με την κ. Κατερίνα.

«Την παρακολουθούσε. Ήξερε τι ώρα σχολάει και την περίμενε έξω από το σπίτι της φίλη της. Της είχε στήσει καρτέρι. Τις τελευταίες μέρες τον φοβόταν πολύ» σχολίασε η τραγική μητέρα για τη μέρα του φόνου.

Στην ερώτηση αν περίμεναν τέτοια τραγική εξέλιξη για τη σχέση της κόρης τους ο πατέρας της 30χρονης εκπαιδευτικού απάντησε ότι «φοβόμουν λίγο αλλά δεν είχε πάει το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο». Στη συνέχεια, μάλιστα, περιέγραψε μια ξαφνική επίσκεψη του 40χρονου στο πατρικό της κοπέλας. «Είχε θέμα ο άνθρωπος. Ήρθε και μας βρήκε και μας είπε ότι εσείς δεν βοηθάτε»

Η αδερφή της  πρόσθεσε, δε, ότι «μια ημέρα πριν το περιστατικό της είχα πει «Δώρα πρόσεχε γιατί δεν έχω καλό προαίσθημα»» με τη μητέρα της άτυχης κοπέλας να προσθέτει χαρακτηριστικά για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η κόρη της ότι «είχε αδυνατίσει, είχε λιώσει το παιδί μου».

Η αδερφή της κοπέλας τόνισε ότι «μια ημέρα πριν το περιστατικό της είχα πει «Δώρα πρόσεχε γιατί δεν έχω καλό προαίσθημα»» με τη μητέρα της άτυχης κοπέλας να προσθέτει χαρακτηριστικά για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η κόρη της ότι «είχε αδυνατίσει, είχε λιώσει το παιδί μου».

Ρόδος: Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Η φονική επίθεση έγινε στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι. Ένας άνδρας ηλικίας 35 έως 40 ετών, σύμφωνα με τη «Ροδιακή» έστησε καρτέρι σε μια 30χρονη με την οποία φαίνεται να είχαν χωρίσει πρόσφατα. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το θύμα είναι ηλικίας 30 ετών φέρεται να ονομάζεται Δώρα και να διαμένει στην περιοχή.

Ο άνδρας εκτέλεσε τη γυναίκα με κυνηγετική καραμπίνα και ο δράστης αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο λίγα λεπτά αργότερα. Από τις πρώτες μαρτυρίες, φαίνεται ότι ένα άγνωστο αυτοκίνητο με δύο άτομα μέσα, περίμενε λίγα μέτρα παραπέρα από το δικό της που ήταν σταθμευμένο και όταν η κοπέλα πλησίασε, την ώρα που προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο, την εκτέλεσαν με δύο σφαίρες. Ρόδος

Ο κ. Σάββας Δεσποτάκης, κάτοικος Ρόδου μιλά για το τραγικό συμβάν «ακούστηκαν δύο πυροσβολισμοί νομίζαμε κάποιο λάστιχο, βγήκαμε έξω, άρχισε να μαζεύεται κόσμος… Πέρασε ένα αυτοκίνητο και πυροβόλησε μια κοπέλα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Την είδαμε νεκρή, αιμόφυρτη… Το ασθενοφόρο ήρθε μέσα σε 3 λεπτά. Γνωρίζω την κοπέλα φατσικά. Είναι εκπαιδευτικός, καθηγήτρια αγγλικών. Είναι από τη Ρόδο. Είναι το σπίτι της εκεί που έγινε το συμβάν, έμενε μόνη της. Ακούστηκε ότι είχε σχέση με έναν 2 μήνες. Ροδίτης πρέπει να είναι και ο δράστης, έχει ένα συνεργείο αυτοκινήτων».

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουμέντος μιλά στο LIVE NEWS για την εν ψυχρώ εκτέλεση με καραμπίνα της καθηγήτρια στη Ρόδο από τη σύντροφό της. Η Ντόρα πήγε να μπει στο αυτοκίνητό της και της είχε στήσει καρτέρι ο δολοφόνος και την εκτέλεσε με 2 σφαίρες στην καρδιά. Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι είχε και συνεργό. Ο εν λόγω άνδρας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε παραβιαστική συμπεριφορά, εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν και αυτός την σκότωσε.

Προμελετημένο

Ο 40χρονος φαίνεται ότι είχε σχεδιάσει εδώ και ημέρες την δολοφονική του του ενέργεια. Παρακολουθούσε την Δώρα κι ήξερε πότε επέστρεφε και πότε έφευγε από το σπίτι της. Έτσι χθες αποφάσισε να στήσει τη δολοφονική του ενέδρα. Περίμενε την 31χρονη εκπαιδευτικό και μόλις αυτή έφτασε στο σημείο όπου θα πάρκαρε το αυτοκίνητό της, την εκτέλεσε με δύο πυροβολισμούς.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κι εφόσον είχε πραγματοποιήσει την εγκληματική του ενέργεια, ο 40χρονος έφτασε στο σπίτι του. Εκεί κλειδώθηκε σε ένα δωμάτιο κι έβαλε και ο ίδιος τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.

Πίσω του άφησε ένα μήνυμα στο οποίο έγραφε ότι «χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω». Ο δράστης, όπως όλα δείχνουν, ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει τη Δώρα, αλλά και να αυτοκτονήσει στη συνέχεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments