Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [23/09/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη  [23/09/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου.

Κριός

Σήμερα θα καταφέρετε να επιτύχετε αποκατάσταση σχέσεων. Ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία σας με φανερή διάθεση για συναισθηματικές πράξεις, αυτή τη φορά θα σας οδηγεί η καρδιά και το ενδόμυχο συναίσθημα. Η προσιτή και πολύ θερμή σας στάση θα κερδίσει τις συμπάθειες, ανοίγοντάς σας τη δυνατότητα καινούργιων γνωριμιών. Σε ζητήματα αγοροπωλησίας ή οικονομικών διαπραγματεύσεων, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

Ταύρος

Ζωτικότητα και θετική ενέργεια θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, σήμερα θα πάρετε την απόφαση να αλλάξετε τακτική δράσης και συμπεριφοράς. Επιτυχίες και κέρδη θα προκύψουν στις οικονομικές σας συναλλαγές, καταφθάνει προσοδοφόρα πρόταση. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα ζητήσετε μέσα στη σχέση σας, θα είναι μια πολύ καλή και τολμηρή κίνηση, θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από παρελθοντικά λάθη και να χαράξετε καινούργια ερωτική πορεία.

Δίδυμος

Θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία τυχόν μικρό δυσκολίες. Σήμερα στόχος σας θα είναι η ήρεμη, αρμονική επικοινωνία και όχι οι σκληρές διαπραγματεύσεις υπεροχής ή διεκδίκησης. Με ισχυρή την επιθυμία να δημιουργήσετε ισορροπημένες καταστάσεις, θα φανείτε συγκαταβατικοί, διαλλακτικοί σε κάποιες περιπτώσεις και γενικά προστατευτικοί. Αυτή τη φορά στις συζητήσεις σας θα αφήσετε δίοδο συμβιβασμού, με αποτέλεσμα να είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο συμφιλιώσεων και επανασυνδέσεων.

Καρκίνος

Η αστρολογική όψη της ημέρας ίσως να σας δημιουργήσει τάσεις απογοήτευσης, ωστόσο η μέρα θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από τις απαισιόδοξες σκέψεις. Σήμερα θα υπάρξουν συζητήσεις που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας, πολύ γρήγορα θα βγείτε από την κυκλοθυμία που θα σας διακατέχει. Στον ερωτικό σας τομέα, θερμή ερωτική πρόταση θα λάβετε από πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας, έρχεται ισορροπία και συναισθηματική σταθερότητα.

Λέων

Ξέγνοιαστους, ενθουσιώδεις ίσως και ελαφρώς ονειροπόλους θα σας κάνει η αστρολογική όψη της ημέρας. Διορατικότητα και διαίσθηση θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, διανοητικά θα είστε προικισμένοι με χαρακτηριστικά ικανά να σας οδηγήσουν στις επιτυχίες που αναμένετε. Δε θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από παλιές, αποτυχημένες ενέργειες, σήμερα θα κινηθείτε άνευ προκαταλήψεων. Η απόφασή σας να ξεφύγετε από τα παλιά, θα είναι το όπλο που θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε μια νέα αρχή, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε ερωτικό.

Παρθένος

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει κοινωνικούς, συναισθηματικά ευαίσθητους, δεν αποκλείεται να εμφανίσετε τάσεις παρατραβηγμένων ονειροπολήσεων. Σήμερα ίσως να δυσκολευτείτε λίγο να τακτοποιήσετε τις εργασίες σας, ωστόσο θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε ανοιχτές υποθέσεις. Επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, στις εργασιακές σας δοσοληψίες θα αποφύγετε τις εντάσεις, ίσως να υπάρξουν κάποιες μικροδιαφωνίες. Για τους ερωτικά μόνους, πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε θα σας φανερώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον για εσάς.

Ζυγός

Ανοιχτοί θα είστε σε διαφόρων ειδών συζητήσεις, οι διαθέσεις σας θα είναι δημιουργικές, καινούργιες ιδέες θα εμφανιστούν στη σκέψη σας. Θα είστε εφοδιασμένοι με αισιοδοξία και ψυχική υπομονή, γι’ αυτό οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις σας θα κλείσουν εποικοδομητικά. Στον ερωτικό σας τομέα θα υπάρξουν ξαφνικά και όμορφα αναποδογυρίσματα, που θα φέρουν νέες γνωριμίες στους μοναχικούς και έντονους συναισθηματικούς δεσμούς σε αυτούς που ήδη βρίσκονται σε σχέση.

Σκορπιός

Σήμερα εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διαίσθησή σας, διεισδυτική θα είναι η αντίληψή σας, η παρορμητικότητά σας θα σας βγάλει σε καλό. Η σκέψη σας κατά συνέπεια και η αύρα σας θα είναι θετική, αισιόδοξοι θα φανείτε στα καινούργια επαγγελματικά, αλλά και ερωτικά ενδεχόμενα που θα υπάρξουν. Δε θα απορρίψετε επιχειρηματικές ή εργασιακές προτάσεις, ούτε και ερωτικές προκλήσεις. Έντονη θα είναι η διάθεσή σας για φλερτ, γεγονός που θα φέρει ανοίγματα νέων γνωριμιών.

Τοξότης

Η όψη της ημέρας θα ενισχύσει κατά πολύ την ανάγκη σας για χαλάρωση, σήμερα κύριο χαρακτηριστικό σας θα είναι η συγκαταβατικότητα. Η διάθεσή σας για ανέμελες δραστηριότητες θα σας κάνει θετικούς σε φιλικές, αλλά και ερωτικές προτάσεις. Ένα απρόοπτο συμβάν θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από βαριές σκέψεις, τώρα θα εστιάσετε σε συγκεκριμένη ερωτική υπόθεση, που ενδεχομένως να αφορά ζήτημα επανασύνδεσης. Η συμπαράσταση που θα δείξετε σε φιλικό σας πρόσωπο, θα εκτιμηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αιγόκερως

Η μέρα σας φέρνει καινούργια πρόταση στον επαγγελματικό σας τομέα, ίσως να σας δυσκολέψει να πάρετε τελεσίδικη απόφαση. Σας συμβουλεύω να δώσετε χρόνο στο δίλημμά σας, μην κινηθείτε υπό πίεση. Στα ερωτικά σας θα υπάρξει ευχάριστη αναστάτωση, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας τηλεφωνήσει, η στάση του θα σας ενθουσιάσει, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί μεταξύ σας προοπτική σταθερού ερωτικού δεσμού.

Υδροχόος

Θα νιώσετε την ανάγκη να ξεδώσετε, να απαλλαγείτε από καταστάσεις ψυχολογικής φθοράς, επιθυμία σας θα είναι να περάσετε μια μέρα συναισθηματικά ήρεμη. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρήσετε στις επαγγελματικές σας επαφές, θα είστε διαλλακτικοί και αρκετά συζητήσιμοι. Σήμερα θα πλαισιωθείτε από αγαπημένα σας πρόσωπα, η ιδέα σας να προσκαλέσετε φίλους ή να εμπλακείτε σε κοινωνικές δραστηριότητες, θα είναι ιδιαιτέρως αναζωογονητική. Σε ξαφνική στιγμή δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα κεντρίσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

Ιχθύς

Σήμερα, θα διακατέχεστε από μια ελαφριά κυκλοθυμία, ωστόσο η ανάγκη σας για επικοινωνία, για φιλικές συζητήσεις και πρόσχαρες επαφές, θα καταφέρει να σας ισορροπήσει ψυχολογικά. Ο θετικός τρόπος σκέψης σας και η δημιουργική σας διάθεση θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τις προτάσεις που θα λάβετε, τόσο σε εργασιακό επίπεδο, όσο και σε κοινωνικό. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει δίοδο νέας επαγγελματικής συνεργασίας, θα υπάρξει προοπτική οικονομικής βελτίωσης.

Πηγή: zwdiasimera.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments