Lifestyle

Ήλιος: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο 10

Ήλιος: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο 10
Ήλιος: Η Αλεξάνδρα πιέζει την Αλίκη να ξεχάσει για πάντα το κοινό τους μυστικό και να μην προκαλέσει η ίδια την καταστροφή τους μιλώντας γι’ αυτό στον Δημήτρη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο Ηλιος είδαμε πως:

Η Αλίκη χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της όταν μαθαίνει από τον Δημήτρη πως το πτώμα που βρέθηκε αναγνωρίστηκε και ανήκει στον Απόστολο Βολίδη, παλιό επιχειρηματία της πόλης… Ο Νικήτας πιέζεται από την Τζένη που τον εκβιάζει για λεφτά, Η Λήδα φοβάται για τον Νικήτα και ζητάει από τον Αντώνη να τον αφήσει να μείνει στο σπίτι τους. Την ίδια ώρα, η Τζένη απειλεί τον Νικήτα και του ζητάει να κάνει κάτι που θα τον πάει πίσω στην παλιά του ζωή… Η Ελένη προσφέρει καταφύγιο στον Ιάσωνα που εξακολουθεί να θεωρείται ο μοναδικός ύποπτος για τον φόνο των γονιών του και καταζητείται. Η Αλίκη πηγαίνει καταρρακωμένη στην Αλεξάνδρα, καθώς τις δύο γυναίκες φαίνεται να τις ενώνει ένα ακόμη φοβερό μυστικό…

Ήλιος 24/09 Επεισόδιο 10

Επεισόδιο 10. Η Αλεξάνδρα πιέζει την Αλίκη να ξεχάσει για πάντα το κοινό τους μυστικό και να μην προκαλέσει η ίδια την καταστροφή τους μιλώντας γι’ αυτό στον Δημήτρη.

Ο Νικήτας αποφασίζει να μιλήσει στην Αθηνά για τις απειλές της Τζένης κι εκείνη του λέει ότι πρέπει να φύγει άμεσα από την πόλη…

Η Δάφνη ψάχνει να βρει τρόπο να φύγουν μακριά με το μωρό. Ο Χρήστος απογοητευμένος, είναι έτοιμος να σταματήσει να την ψάχνει, όταν μια κάμερα της πόλης την καταγράφει κι οι ελπίδες του να βρει το γιο του αναζωπυρώνονται.

Η Ελένη πλησιάζει τον Ιάσωνα κι εκείνος της ομολογεί το μυστικό του… Η Αλίκη τρομοκρατείται όταν μαθαίνει ότι ο Δημήτρης βρήκε ένα δυνατό στοιχείο που θα τον οδηγήσει στην εξιχνίαση του φόνου του Βολίδη..

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments