Lifestyle

Linda Evangelista: Η παραμόρφωση μετά από επιπλοκή σε συνεδρία κρυολιπόλυσης

Linda Evangelista: Η παραμόρφωση μετά από επιπλοκή σε συνεδρία κρυολιπόλυσης
Linda Evangelista: Παραμένει άφαντη εδώ και 5 χρόνια και προσφεύγει και προσφεύγει στη δικαιοσύνη για τη μόνιμη βλάβη στην εξωτερική της εμφάνιση που υπέστει ύστερα από θεραπεία ομορφιάς.

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει το άλλοτε είδωλο του παγκόσμιου μόντελινγκ, Linda Evangelista, καθώς έχει υποστεί μόνιμη βλάβη στην εξωτερική της εμφάνιση ύστερα από θεραπεία ομορφιάς.

Μέσω ανάρτησής της στο Instagram το μοντέλο,  επισημαίνει πως η σπάνια επιπλοκή, για την οποία δεν είχε λάβει γνώση, όπως λέει, που της προκάλεσε συνεδρία κρυολιπόλυσης, η οποία δεν αποκαταστάθηκε από διορθωτικές επεμβάσεις, αποτελεί τον λόγο που δε μπόρεσε να συνεχίσει να εργάζεται ως μοντέλο τα τελευταία χρόνια.

Επιπροσθέτως, η περιπέτεια αυτή επηρέασε και την ψυχική της υγεία: «Η παραδοχή υπερπλασία λιπώδους ιστού», όπως λέγεται η τοπικά εντοπισμένη σκλήρυνση του λίπους μετά τη κρυολιπόλυση, «με οδήγησε σε κατάθλιψη», σημειώνει, γνωστοποιώντας, παράλληλα, πως κινείται νομικά κατά των υπευθύνων για την επιπλοκή που παρουσίασε.

Η Καναδή καλλονή εξήγησε: «Σήμερα έκανα ένα μεγάλο βήμα για να διορθώσω ένα λάθος που υπέστην και το κράτησα στον εαυτό μου για πάνω από πέντε χρόνια. Για τους φανς μου που αναρωτιούνται γιατί δεν εργάζομαι ενώ η καριέρα των συνομηλίκων μου ευδοκιμεί, ο λόγος είναι ότι παραμορφώθηκα βάναυσα από τη διαδικασία της κρυολιπόλυσης, η οποία έκανε το αντίθετο από αυτό που υποσχόταν.

Η 56χρονη ισχυρίζεται ότι οι γιατροί δεν την είχαν προειδοποιήσει για τους κινδύνους, ενώ υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν κατέστρεψε μόνο τα μέσα για τη διαβίωσή της (δηλαδή την εξωτερική της εμφάνιση), αλλά την οδήγησε και σε έναν «κύκλο βαθιάς κατάθλιψης, βαθιάς θλίψης και χαμηλής αυτοεκτίμησης».

Υπενθυμίζεται ότι η Linda Evangelista, που είχε επισκεφτεί και τη χώρα μας για να συμμετάσχει σε επίδειξη του Βασίλειου Κωστέτσου, ήταν ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της δεκαετίας του 90 με τη Cindy Crawford, τη Naomi Campbell, την Christy Turlington και την Kate Moss.

Η ατάκα της «Δε σηκώνομαι από το κρεβάτι μου για λιγότερα από 10.000 δολάρια την ημέρα», παραμένει θρυλική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments