Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Μπλακ άουτ στο κέντρο της πόλης – Που δεν έχουν ρεύμα

Θεσσαλονίκη: Μπλακ άουτ στο κέντρο της πόλης – Που δεν έχουν ρεύμα
Θεσσαλονίκη: Διακοπή ρεύματος έχει λάβει χώρα σε αρκετά σημεία της συμπρωτεύουσας. Δείτε παρακάτω ποια σημεία της πόλης δεν έχουν ρεύμα.
Θεσσαλονίκη: Διακοπή ρεύματος έχει λάβει χώρα σε αρκετά σημεία της συμπρωτεύουσας. Δείτε παρακάτω ποια σημεία της πόλης δεν έχουν ρεύμα.

Διακοπή ρεύματος έχει σημειωθεί αυτή την ώρα, λόγω έκτακτης βλάβης στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, η οποία έχει αφήσει χωρίς φωταγώγηση κάποιες οδούς στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το grtimes, βασιζόμενο στον ΔΕΔΔΗΕ, πρόκειται για έκτακτη βλάβη. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, χωρίς ρεύμα έχουν μείνει τμήματα των οδών:

  • Τσιμισκή
  • Λεωφόρος Νίκης
  • Αγίου Μηνά
  • Κατούνη
  • Μητροπόλεως
  • Ρογκότη
  • Μοναστηρίου
  • Πλατεία Αριστοτέλους

Επί τόπου βρίσκονται συνεργεία για την όσο το δυνατόν άμεση επιδιόρθωση και εκτιμάται ότι δεν πρόκειται για σοβαρή βλάβη στο δίκτυο ενώ ήδη σταδιακά κάποιες γραμμές έχουν αρχίσει να παίρνουν ρεύμα. Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Τι είναι ο ΔΕΔΔΗΕ

Η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) συστάθηκε με την απόσχιση του κλάδου Διανομής της ΔΕΗ Α.Ε. σύμφωνα με το Ν. 4001/2011 και σε συμμόρφωση με την Οδηγία 2009/72/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σχετικά με την οργάνωση των αγορών ηλεκτρικής ενέργειας, με σκοπό να αναλάβει τα καθήκοντα του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής. Είναι κατά 100% θυγατρική εταιρεία της ΔΕΗ Α.Ε., ωστόσο είναι ανεξάρτητη λειτουργικά και διοικητικά, τηρώντας όλες τις απαιτήσεις ανεξαρτησίας που ενσωματώνονται στο παραπάνω νομικό πλαίσιο.

«Έργο της εταιρείας μας είναι η λειτουργία, η συντήρηση και η ανάπτυξη του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και η διασφάλιση της διαφανούς και αμερόληπτης πρόσβασης των καταναλωτών και γενικότερα όλων των χρηστών του δικτύου. Στοχεύουμε στην αξιόπιστη τροφοδοσία των Πελατών μας , στην ποιότητα της τάσης του ρεύματος και στη διαρκή βελτίωση της ποιότητας εξυπηρέτησης.

Αποστολή και όραμά μας είναι η ανταπόκριση στις προσδοκίες των Πελατών μας και η συνεισφορά μας στην ανάπτυξη και την ευημερία των συμπολιτών μας, πάντοτε, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με την εταιρεία: «Σκοπός μας είναι η ουσιαστική συνεισφορά στην ανάπτυξη της χώρας μας και στην ευημερία και βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών σε ολόκληρη την επικράτεια, με την αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική παροχή της ηλεκτρικής ενέργειας και με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Όραμά μας είναι μια εταιρεία – πρότυπο στον κλάδο της Ηλεκτρικής Ενέργειας, η οποία θα παρέχει άριστες υπηρεσίες στους πολίτες, θα λειτουργεί και θα αναπτύσσει το δίκτυο σύμφωνα με τα πρότυπα των πλέον προηγμένων χωρών, και γενικά θα εξασφαλίζει τη μέγιστη ικανοποίηση των χρηστών του Δικτύου, των εργαζομένων, των συνεργατών, των μετόχων και γενικά του κοινωνικού συνόλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments