Τεχνολογία

Google Photos: Έτοιμο να κρύβει τις γυμνές σας φωτογραφίες

Google Photos: Έτοιμο να κρύβει τις γυμνές σας φωτογραφίες
Google Photos: Ο διάσημος τεχνολογικός κολοσσός δίνει τη λύση σε όσους θέλουν να... καλύψουν τα ίχνη τους και να κρύψουν προσωπικά αρχεία.

Η Google ανακοίνωσε πως πλέον οι χρήστες της υπηρεσίας Photos θα μπορούν να «κρύβουν» τις φωτογραφίες τους με την χρήση κωδικού.

Google Photos: Τι αναφέρει η εταιρεία

Ένα χαρακτηριστικό που υπήρχε αποκλειστικά στα Pixel τηλέφωνα από τον Ιούνιο, έρχεται πλέον σε όλες τις Android συσκευές. Το Locked Folder του Google Photos θα σας επιτρέψει να κρύψετε προσωπικές φωτογραφίες και videos από το timeline της εφαρμογής και ο φάκελος θα είναι μόνο προσβάσιμος με κωδικό ή βιομετρικά στοιχεία σε όλες τις συσκευές που τρέχουν Android 6 και μεταγενέστερο. Google Photos

Κατά την παρουσίαση του χαρακτηριστικού στο Google I/O το Μάιο, η εταιρία έφερε σαν παράδειγμα την προσπάθεια γονιών να κρύψουν φωτογραφίες του νέου κατοικίδιου από τα παιδιά τους για να τους κάνουν έκπληξη. Ωστόσο όλοι ξέρουμε πως ο συγκεκριμένος φάκελος θα έχει πολύ διαφορετική χρήση από αυτήν.

Για να ενεργοποιήσετε τον Locked Folder επιλέξτε την εφαρμογή Google Photos και έπειτα Library>Utilities>Locked Folder. Μπορείτε να μεταφέρετε υπάρχοντες φωτογραφίες στο φάκελο χειροκίνητα. Υπόψιν πως όσες φωτογραφίες αποθηκεύονται στο Locked Folder δε θα γίνουν back up στο σύννεφο. Ο Locked Folder αναμένεται να κυκλοφορήσει ευρέως σε όλα τα Android τηλέφωνα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

H Google Inc. είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαδικτυακών υπηρεσιών που ιδρύθηκε το 1998 και ο στόχος της είναι να οργανώσει όλες τις πληροφορίες του κόσμου και να τις κάνει παγκόσμια διαθέσιμες.

H Google Inc. είναι μια από τις σπουδαιότερες και μεγαλύτερες εταιρείες διαδικτυακών υπηρεσιών. Ιδρύθηκε από τον Λάρρυ Πέιτζ και τον Σεργκέι Μπριν το 1996, όταν αυτοί έκαναν το διδακτορικό τους στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ. Στις 4 Σεπτεμβρίου του 1998 η Google ιδρύθηκε σαν ιδιωτική εταιρεία. Στις 19 Αυγούστου του 2004 έγινε η δημόσια εγγραφή της εταιρίας στο χρηματιστήριο. Ο στόχος της είναι να οργανώσει όλες τις πληροφορίες του κόσμου και να τις κάνει παγκόσμια διαθέσιμες. To 2006 η Google μετέφερε τα κεντρικά της γραφεία στο Μάουντεν Βιού της Καλιφόρνια, τα οποία ονομάζονται GooglePlex.

Οι 10… εντολές της Google

Σύμφωνα με τους ιδρυτές της Google, Πέϊτζ και Μπριν, οι ίδιοι και κατ’επέκταση η εταιρεία τους, βασίζονται σε 10 θέσεις που προσπαθούν να τηρούν:

  • Αφοσίωση στον χρήστη και όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν.
  • Είναι καλύτερο να κάνεις ένα πράγμα πραγματικά πολύ καλά.
  • Το γρήγορο είναι καλύτερο από το αργό.
  • Η δημοκρατία στο διαδίκτυο λειτουργεί.
  • Δεν χρειάζεται να βρίσκεστε στο γραφείο σας, για να πάρετε μια απάντηση.
  • Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα χωρίς να κάνετε κακό.
  • Πάντα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες εκεί έξω.
  • Η ανάγκη για πληροφορίες ξεπερνάει όλα τα σύνορα.
  • Μπορείτε να είστε σοβαροί και χωρίς κοστούμι.
  • Το τέλειο από μόνο του δεν είναι αρκετά καλό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments