Lifestyle

Έφη Σαρρή: Βάζει κάτω τρείς 20χρονες – Πόδια έργο τέχνης

Έφη Σαρρή: Βάζει κάτω τρείς 20χρονες – Πόδια έργο τέχνης
Έφη Σαρρή: Αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι ένας αριθμός και μόνο.

Η Έφη Σαρρή ήταν πάντα ένα sex symbol και παρότι πάτησε τα 63 συνεχίζει να μικροδείχνει και να αποτελεί αξιοζήλευτο πρότυπο ομορφιάς για κάθε νέα κοπέλα.

Μάλιστα, συμμετείχε στο τελευταίο Just The 2 Of Us με μεγάλη επιτυχία. Η εντυπωσιακή καλλονή απολαμβάνει την ζωή και τον έρωτα έτσι όπως εκείνη θέλει και κάθε φορά που αποφασίζει να δημιουργήσει ντόρο το κάνει για πλάκα, γιατί πολύ απλά μπορει.

Άλλωστε με τέτοιο κορμί σε αυτή την ηλικία η Έφη Σαρρή κάνει πολλές να σκάσουν από τη ζήλια τους…

Πρόσφατα μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και σχετικά με τις σεξουαλικές κακοποιήσεις δήλωσε: «Θεωρώ ότι αυτό δυστυχώς ισχύει στη φύση. Τα ρωμαλέα ζώα κατασπαράζουν τα μικρά. Και οι άνδρες έχοντας αυτή τη μυϊκή δύναμη, την εκμεταλλεύονται πολύ άσχημα κάποιες φορές και έχουμε αυτές τις άνανδρες επιθέσεις που δυστυχώς είναι πολύ κρίμα για τις εποχές που ζούμε» είπε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια.

«Θεωρώ ότι η νύχτα έχει μια ντομπροσύνη απέναντι στο ζήτημα αυτό. Εγώ προσωπικά ποτέ δεν το αντιμετώπισα. Άλλο το φλερτ και άλλο το σε αρπάζω».

Η Έφη Σαρρή μίλησε τέλος και για την προσωπική της ζωή, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Δεν με απασχόλησε ποτέ το ζήτημα της μητρότητας.

Θεωρώ ότι είναι μεγαλείο να είσαι μητέρα και εγώ δεν αισθανόμουν τον εαυτό μου ικανό να ώστε να φέρω στον κόσμο ένα παιδί. Κάθε γονιός πρέπει να είναι κερί αναμμένο για το παιδί του. Εγώ που είχα όνειρα για καριέρα θα διχαζόμουν και για αυτό επέλεξα να μην κάνω παιδί, παρόλο που είχα σύζυγο γυναικολόγο-μαιευτήρα που κράτησε 17 χρόνια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments