Ελλάδα

Διάρρηξη μαμούθ στο κέντρο της Αθήνας: Πιάστηκαν στα πράσα οι δράστες

Διάρρηξη μαμούθ στο κέντρο της Αθήνας: Πιάστηκαν στα πράσα οι δράστες
Διάρρηξη μαμούθ στο κέντρο της Αθήνας: Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τους γείτονες της ηλικιωμένης οι οποίοι ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.

Παραλίγο διάρρηξη μαμούθ στο κέντρο της Αθήνας! Θύμα διάρρηξης έπεσε μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία διαμένει στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι της την ώρα που απουσίαζε και εντόπισαν το ποσό των 200.000 ευρώ που είχε.

Οι δράστες έβαλαν τα χρήματα σε μία βαλίτσα, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους γείτονες της ηλικιωμένης οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Διάρρηξη μαμούθ στο κέντρο της Αθήνας

Όταν κατάλαβαν ότι οι αστυνομικοί τους περιμένουν κάτω από το οίκημα, επιχείρησαν να το σκάσουν από άλλο σπίτι, κάτι που δεν κατέστη δυνατό.

Οι αστυνομικοί τούς πέρασαν χειροπέδες και όπως φάνηκε πρόκειται για άτομα γεωργιανής καταγωγής που είχαν απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν.

Αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Πάτρα: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε κλέφτη σε σπίτι ηλικιωμένης

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Πάτρα, καθώς αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε κλέφτη σε σπίτι ηλικιωμένης.

Αναστάτωση προκλήθηκε σε μία γειτονιά στην Πάτρα, καθώς μία ηλικιωμένη ζητούσε βοήθεια όταν ήρθε αντιμέτωπη μέσα στο σπίτι της με έναν κλέφτη. Οι φωνές της γυναίκας στην οδό Κωστάκη στην Πάτρα θορύβησαν τον δράστη που το έβαλε στα πόδια προτού προλάβει να κλέψει λεφτά από το σπίτι της γιαγιάς. Η ατυχία για τον εισβολέα συνεχίστηκε -σημειώνει το tempo24.news- καθώς λίγα τετράγωνα πιο κάτω, αστυνομικός εκτός υπηρεσίας τον κυνήγησε και τον συνέλαβε.

Όταν ο αστυνομικός με τον δράστη έφτασαν στην Ασφάλεια Πατρών, διαπιστώθηκε ότι βγήκε «λαβράκι», αφού ο συλληφθείς εμπλεκόταν σε άλλες έξι κλοπές. Διάρρηξη μαμούθ στο κέντρο της Αθήνας

Διάρρηξη μαμούθ στο κέντρο της Αθήνας: Θεοδωρικάκος: Έρχεται αναδιοργάνωση της Αστυνομίας

«Στόχος μας είναι να απαλλαγούν οι αστυνομικοί από δουλειές που δεν είναι δικές τους, στη βασική αποστολή τους που είναι η ασφάλεια και η τάξη» ανέφερε ο υπουργός και πρόσθεσε: «Με την αναδιοργάνωση της ΕΛ.ΑΣ θα εξασφαλίσουμε περισσότερους μάχιμους αστυνομικούς σε περιπολίες, γιατί αυτός είναι ο πρακτικός δρόμος για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας».

Τέλος, ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στην ανάγκη συνεργασίας της Αστυνομίας με τις τοπικές κοινωνίες και τόνισε: «Το μήνυμα είναι στέρεη συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες, με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, γιατί αστυνομία και τοπικές κοινωνίες είμαστε από την ίδια πλευρά του λόφου και κοινό στόχο έχουμε την ασφάλεια, την ηρεμία, την κοινωνική συνοχή, ώστε να μπορούν οι πολίτες να ζουν με ασφάλεια και να ευημερούν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments