Ελλάδα

Σεισμός στην Κρήτη: Αυτός είναι ο 62χρονος που έχασε τη ζωή του

Σεισμός στην Κρήτη: Αυτός είναι ο 62χρονος που έχασε τη ζωή του
Σεισμός στην Κρήτη: Πρόκειται για τον Ιάκωβο Τζαγκαράκη που τραυματίστηκε θανάσιμα όταν ο τρούλος της εκκλησίας, μέσα στην οποία βρισκόταν τον καταπλάκωσε.

Ο ισχυρός σεισμός που σημειώθηκε σήμερα πρωί της Δευτέρας στην Κρήτη άφησε πίσω του έναν νεκρό. Συγκεκριμένα, νεκρός ανασύρθηκε από τα σωστικά συνεργεία της ΕΜΑΚ ο εργάτης που είχε καταπλακωθεί από τη στέγη που κατέρρευσε από τον σεισμό στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία έξω από το Αρκαλοχώρι Ηρακλείου.

Σεισμός στην Κρήτη: Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας στον 62χρονο

Πρόκειται για τον Ιάκωβο Τζαγκαράκη, ο οποίος, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα viannitika, τραυματίστηκε θανάσιμα όταν ο τρούλος της εκκλησίας, μέσα στην οποία βρισκόταν τον καταπλάκωσε. Στο σημείο έφτασαν τα σωστικά συνεργεία, τα οποία όμως εντόπισαν και απεγκλώβισαν νεκρό τον άτυχο 62χρονο. Η είδηση συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Βιάννου. Ο Ιάκωβος Τζαγκαράκης υπήρξε ποδοσφαιριστής του Πατούχα αλλά και παράγοντας τόσο στην ομάδα της Άνω Βιάννου όσο και στον Πήγασο Εμπάρου, επί σειρά ετών. Σεισμός στην Κρήτη

Ο 62χρονος Ιάκωβος έχασε τη ζωή του, όταν καταπλακώθηκε από τον τρούλο της μικρής εκκλησίας του Προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι του νομού Ηρακλείου. Ο 30χρονος γιος που βρίσκονταν μπροστά στο τραγικό συμβάν ήταν αυτός που έσπευσε πρώτος να βγάλει τον πατέρα του από τα συντρίμμια. Όλες οι πληροφορίες για το τραγικό συμβάν που προκάλεσε ο σεισμός στην Κρήτη.

Μαζί με τον γιο του δούλευε στην ανακατασκευή της μικρής εκκλησίας του Προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι. Ο γιος του είναι μεταξύ των τραυματιών και φέρεται να έχει υποστεί κατάγματα. Ο άτυχος οικοδόμος είχε αναλάβει να αποκαταστήσει τις ζημιές της εκκλησίας που είχαν προκληθεί από τους προηγούμενους σεισμούς.

Σεισμός στην Κρήτη:

Στο μεταξύ, 11 τραυματίες έχουν διακομισθεί στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου. Από αυτούς οι τρεις διακομίζονται ήδη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηράκλειο, με τον ένα να είναι πολυτραυματίας και οι άλλοι δύο να έχουν υποστεί κατάγματα. Στους υπόλοιπους οκτώ που παραμένουν στο κέντρο υγείας, γίνονται εξετάσεις ώστε να αξιολογηθεί η κατάστασή τους και να κριθεί αν θα πρέπει να διακομιστούν σε νοσοκομείο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments