Lifestyle

Φωτεινή Τσακίρη για Φιλιππίδη: Αδιανόητο να φύγεις και να κρεμάσεις συναδέλφους

Φωτεινή Τσακίρη για Φιλιππίδη: Αδιανόητο να φύγεις και να κρεμάσεις συναδέλφους
Φωτεινή Τσακίρη για Φιλιππίδη: Η ηθοποιός αναφέρθηκε σε κακές συνεργασίες που είχε στο παρελθόν σημειώνοντας ότι έχουν συμβεί σε όλους.

H Φωτεινή Τσακίρη μίλησε στην κάμερα του της εκπομπής «Όλα Γκουντ» για την νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «Μόλις Χθες», που πρωταγωνιστεί. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη στο επιτυχημένο σίριαλ, «50-50», όταν υποδυόταν στη «Βίβιαν». Την ίδια ημέρα, Κυριακή 26/9, δηλώσεις για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη έκανε και η Ιωάννα Πηλιχού που ήταν πιο αιχμηρή.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε σε κακές συνεργασίες που είχε στο παρελθόν σημειώνοντας ότι έχουν συμβεί σε όλους.

Η Φωτεινή Τσακίρη ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «και με τον Πέτρο Φιλιππίδη και με τον Παύλο Χαϊκάλη έχω συνεργαστεί. Αν με ρωτάτε αν ήξερα όλο το πίσω, όχι. Δεν μπορεί να το ξέρεις από τη στιγμή που δεν είσαι μαζί τους 24 ώρες το 24ωρο. Που να ξέρεις».

«Σε όλους έχει συμβεί αυτό το πράγμα. Όχι μόνο σε μένα. Σε κακά αφεντικά έχουμε πέσει λίγο ή πολύ όλοι μας» πρόσθεσε η ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή της Νάταλι Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ. «Μέχρι τώρα δεν υπήρχε αυτό που λέμε «απαντώ» ή «σηκώνομαι και φεύγω». Ήταν αδιανόητο για εκείνη την εποχή να φύγεις από μια δουλειά και να «κρεμάσεις» τους συναδέλφους σου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments