Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό

Θεσσαλονίκη: Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό
Θεσσαλονίκη: Ζητήθηκε και η συνδρομή του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης προκειμένου να στείλει λεωφορείο στο σημείο για να μεταφέρει τους επιβάτες.

Τρένο συγκρούστηκε περίπου στις 11 το πρωί με φορτηγό έξω από τη Θεσσαλονίκη, στη Νέα Μαγνησία, στη σιδηροδρομική διάβαση «Καβαλιέρος»

Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού

Πρόκειται για την αμαξοστοιχία 36-32 που εκτελούσε το δρομολόγιο από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes το φορτηγάκι ακινητοποιήθηκε πάνω στις γραμμές του τρένου και στη συνέχεια η αμαξοστοιχία το παρέσυρε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός του φορτηγού.

Στο σημείο έχει σπεύσει η Πυροσβεστική με 2 οχήματα και 6 πυροσβέστες, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένα άτομα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον οδηγό του φορτηγού ο οποίος διακομίστηκε ελαφρά τραυματισμένος στο Ιπποκράτειο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι λόγοι που το φορτηγό που οδηγούσε βρέθηκε πάνω στις γραμμές του τρένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ζητήθηκε και η συνδρομή του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης προκειμένου να στείλει λεωφορείο στο σημείο και να μεταφέρει τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας.

Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες φορτηγό στην Εγνατία Οδό

Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα φορτηγό στην Εγνατία Οδό. Η φωτιά ξέσπασε ενώ το όχημα βρισκόταν στην έξοδο για ΤΙΤΑΝ. Επί τόπου έχουν σπεύσει 2 οχήματα της Πυροσβεστικής με 4 πυροσβέστες.

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με καδρόνια σε αντιφασιστική συγκέντρωση φοιτητών

Ένταση στη Θεσσαλονίκη! Επίθεση δέχτηκαν, το πρωί της Τρίτης 28/09, φοιτητές που συμμετείχαν σε αντιφασιστική συγκέντρωση στην συμπρωτεύουσα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι φοιτητές δέχτηκαν επίθεση με καδρόνια και πέτρες από ομάδα άγνωστων μέχρι στιγμής ατόμων, τα οποία είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments