Lifestyle

Demi Lovato: Δηλώνει πως οι εξωγήινοι της άλλαξαν τη ζωή

Demi Lovato: Δηλώνει πως οι εξωγήινοι της άλλαξαν τη ζωή
Demi Lovato: Η ποπ σταρ ισχυρίζεται ότι κάποτε είχε επαφή με εξωγήινα όντα βρήκε αυτή την εμπειρία συγκλονιστική.

Khloe Kardashian, Kendall Jenner,Zayn Malik, Gigi Hadid  Katy Perry, Miley Cyrus, Nick Jonas, Ridley Scott και τώρα η Demi Lovato. Η λίστα με τους διάσημους που αποκαλύπτουν προσωπική εμπειρία με εξωγήινα όντα μεγαλώνει.

Η 29χρονη ισχυρίζεται πως ήρθε σε επαφή με εξωγήινους τον Οκτώβριο του 2020, Joshua Tree της Καλιφόρνια και μάλιστα χαρακτήρισε αυτή τη μεταφυσική εμπειρία, ως συγκλονιστική κι απίστευτα όμορφη. Η po star στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοικτά για την ψυχική της κατάρρευση και τη θεραπεία απεξάρτησης που έκανε μετά την υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2018, ενώ αυτοπροσδιορίζεται ως μη δυαδική χρησιμοποιώντας τις αντωνυμίες «τους, εμείς, εμάς».

Η Demi Lovato περιγράφει την εμπειρία της με εξωγήινους

«Βγήκα στην έρημο στο Joshua Tree και ουσιαστικά είδα αυτή τη μπλε σφαίρα που ήταν περίπου 50 πόδια μακριά, ίσως και λιγότερο, και ήταν σαν να αιωρείται  πάνω από το έδαφος, περίπου 10 ή 15 πόδια, και ήταν κάπως σα να κρατούσε απόσταση από μένα», δήλωσε η Demi Lovato κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής του στο E!

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε ότι η συνάντησή της «άλλαξε τον τρόπο» που βλέπει τον κόσμο. «Έχετε ένα προαίσθημα και ξαφνικά επιβεβαιώνεται», εξήγησε συγκεκριμένα και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που αλληλεπιδρούσε με εξωγήινους επισκέπτες.

Σε άλλη συνέντευξή τη τόνισε ότι γοητεύτηκε από τα UFO μετά από μια «βαθιά εμπειρία» στους εορτασμούς των 28ων γενεθλίων της το 2020.«Έκανα επαφή (με εξωγήινους) και ήταν μια πολύ συναρπαστική εμπειρία. Από τότε, άρχισα να το εξετάζω περισσότερο και ήθελα να κάνω ένα σόου γι ‘αυτό» δήλωσε στο Entertainment Weekly. «Παρακολουθούσα τα αστέρια και ξαφνικά κάτι εμφανίστηκε ακριβώς πάνω μας στον ουρανό», εξήγησε προσθέτοντας ότι είδαν «τεράστια φώτα που έκαναν ένα ερωτηματικό, σχεδόν, στον ουρανό» πριν εξαφανιστεί η φωτιζόμενη φιγούρα. «Συνειδητοποίησα ότι η ζωή μου πιθανότατα θα άλλαζε με πνευματικό τρόπο, επειδή έχω πνευματική σύνδεση και με αυτό το ταξίδι» είπε  συγκεκριμένα η Αμερικανίδα.

Demi Lovato: Εξερεύνηση εξωγήινων και στην μικρή οθόνη

Η γεννημένη στην Αλμπουκέρνη του Νέου Μεξικού θα έχει τη δυνατότητα να εξερευνήσει την ύπαρξη εξωγήινων και στην μικρό οθόνη, μέσα από μια σειρά, που φυσικά δέχθηκε με χαρά να συμμετάσχει. Η σειρά αυτή θα έχει τίτλο «Unidentified with Demi Lovato», θα προβάλλεται στο τηλεοπτικό δίκτυο Peacock και θα έχει ως βασικό θέμα υπόθεσης την ανακάλυψη της αλήθειας με τα φαινόμενα UFO. Η σειρά, μάλιστα, δεν θα έχει σενάριο!

Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι πως η σούπερ σταρ της μουσικής και ηθοποιός, ο σκεπτικιστής καλύτερος της φίλος, Matthew και η αδερφή της, Dallas, προσπαθούν να ανακαλύψουν την αλήθεια σχετικά με την εξωγήινη ύπαρξη. Κατά τη διάρκεια συζητήσεων με κορυφαίους εμπειρογνώμονες, οι τρεις τους θα ερευνούν πρόσφατες μαρτυρίες για συναντήσεις με UFO, θα αποκαλύπτουν μυστικές κυβερνητικές εκθέσεις και θα διεξαγάγουν δοκιμές σε γνωστά ως σημεία, στα οποία έχουν θεαθεί UFO.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato)

Σύμφωνα με την περιγραφή της σειράς η Demy «ελπίζει να πείσει τους φίλους της, την οικογένειά της και τα εκατομμύρια των θαυμαστών της ότι όχι μόνο υπάρχουν έξυπνα όντα πέρα από τη Γη, αλλά ότι είναι ήδη εδώ». Μάλιστα, η Lovato, εκτός από παρουσιάστρια θα είναι και εκτελεστική παραγωγός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments