Lifestyle

Will Smith: Αποκάλυψε πως έχει ελεύθερη σχέση με την Jada Pinkett

Will Smith: Αποκάλυψε πως έχει ελεύθερη σχέση με την Jada Pinkett
Will Smith: «Ο γάμος δεν μπορεί να είναι φυλακή» δήλωσε ο Αμερικανός ηθοποιός.

Will Smith και Jada Pinkett είναι παντρεμένη από το μακρινό 1997 κι έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τον 23χρονο  Jaden Smith, την 21χρονη Willow Smith, ενώ ο ηθοποιός έχει αποκτήσει κι έναν ακόμη γιο, τον 28χρονο, σήμερα, Trey Smith, από τον πρώτο του γάμου με την Sheree Zampino που διήρκησε μόλις τρία χρόνια (1992-1995). 

Παρά τον ευτυχισμένο γάμο του παραγωγού με την ηθοποιό και σεναριογράφο, κυκλοφορούσαν φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις και των δυο.

Κάτι που δεν έκρυψε ο 53χρονος συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό GQ του Νοεμβρίου. Όπως δήλωσε συγκεκριμένα η σχέση της ξεκίνησε ως μονογαμική, αλλά μετά εξελίχθηκε σε κάτι διαφορετικό, καθώς υπήρχε μεγαλύτερη ελευθερία.

«Η Jada δεν πίστευε ποτέ στον συμβατικό γάμο. Μεγάλωσε με έναν τρόπο που ήταν πολύ διαφορετικός από αυτόν που μεγάλωσα εγώ», εξήγησε ο Αμερικανός στο έντυπο και πρόσθεσε πως «έδωσαν ο ένας στον άλλον εμπιστοσύνη και ελευθερία» στην ένωσή τους, διότι για αυτούς ο γάμος «δεν μπορεί να είναι φυλακή».

Ο ράπερ, που τον Νοέμβριο αναμένεται να κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά του, αποκάλυψε επίσης, πως η εξωσυζυγική σχέση της Jada με τον 27χρονο τραγουδιστή, Augusto Alcina, δεν ήταν η μόνη από την πλευρά της, αλλά και από τον πλευρά του!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments