Ελλάδα

ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Τραυματίστηκαν μαθήτριες μέσα στο σχολείο – Τρεις συλλήψεις

ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Τραυματίστηκαν μαθήτριες μέσα στο σχολείο – Τρεις συλλήψεις
ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Τρομοκρατημένοι γονείς μαθητών σπεύδουν στο σχολικό συγκρότημα για να διαπιστώσουν αν είναι καλά τα παιδιά τους.

Δύο μαθήτριες εντός του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης τραυματίστηκαν από τους ακροδεξιούς τραμπούκους που βρίσκονται εντός του σχολικού χώρου. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η επίθεση έγινε από 2 μαθήτριες που συμμετέχουν στη φασιστική ομάδα, σε άλλες 2, μεταξύ αυτών και στην κοπέλα που είχε μιλήσει στο κανάλι. Μάλιστα βίντεο του thes.gr δείχνει ανήλικη κοπέλα να αποχωρεί κλαίγοντας μετά τα όσα είχε υποστεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί έκαναν 5 προσαγωγές ατόμων που βρίσκονταν εντός του σχολείου, εκ των οποίων τρεις μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Στην κατοχή του ενός συλληφθέντα βρέθηκε μάλιστα ένα μαχαίρι, ενώ ένας άλλος συλληφθείς είχε πάνω του κόφτη.

ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Το βίντεο με τις μαθήτριες να αποχωρούν από το σχολείο

ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Γονείς σπεύδουν να πάρουν τους εγκλωβισμένους μαθητές

Εγκλωβισμένοι μαθητές υπάρχουν σε αίθουσες των ΕΠΑΛ στη Σταυρούπολη, στα σχολεία όπου σημειώθηκαν νέα επεισόδια το πρωί της Τετάρτης μετά τη νέα επίθεση κουκουλοφόρων, που στηρίζονται από τη Χρυσή Αυγή, στην αντιφασιστική συγκέντρωση των φοιτητών.

Τρομοκρατημένοι γονείς μαθητών σπεύδουν στο σχολικό συγκρότημα για να διαπιστώσουν αν είναι καλά τα παιδιά τους. «Δεν γίνεται να ζούμε με το άγχος το τι θα γίνει με τα παιδιά μας στο σχολείο», σημειώνει χαρακτηριστικά γονέας μαθήτριας της Ά Λυκείου του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

«Πρέπει να είναι και μαθητές αυτοί που συμμετέχουν στα επεισόδια αλλά πρέπει να μπαίνουν και άλλα άτομα από πίσω. Δεν πιστεύω ότι βγαίνουν από την τάξη για να πετάξουν και ξαναμπαίνουν. Εγώ προσωπικά δεν γίνεται να είμαι στη δουλειά μου και να έχω το μυαλό μου εδώ πέρα», κατέληξε.

Μαθήτρια κατήγγειλε επίθεση από κουκουλοφόρους μέσα στο σχολείο

Μαθήτρια στο ένα από τα δύο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση από τους κουκουλοφόρους μέσα στο σχολείο. Η κοπέλα, μέλος του δεκαπενταμελούς του σχολείου, είχε δηλώσει πως αυτοί που επιτέθηκαν χτες στους φοιτητές ήταν ακροδεξιά στοιχεία, και αυτό προφανώς τους ενόχλησε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments