Lifestyle

Jennifer Aniston: Έτοιμη να κάνει σχέση, αλλά δεν θέλει με ηθοποιό

Jennifer Aniston: Έτοιμη να κάνει σχέση, αλλά δεν θέλει με ηθοποιό
Jennifer Aniston: Δηλώνει κορίτσι της παλιάς σχολής και είναι σε αναζήτηση νέας σχέσης. Γιατί δεν προτιμά άνδρα από τον κλάδο της.

Μπορεί να απολαμβάνει την ελευθερία της, αλλά η Jennifer Aniston δεν θέλει να ζει άλλο μόνη της, δηλώνοντας πως ψάχνει την επιστροφή της σε μια σοβαρή σχέση. Η γοητευτική ηθοποιός δηλώνει κορίτσι της παλιάς σχολής και δεν επιθυμεί να συνάψει δεσμό με άνδρα από τον χώρο της υποκριτικής, εξηγώντας του λόγους. Εξάλλου οι δυο γάμοι της ήταν με σταρ του σινεμά. Ο λόγος για τους Brand Pitt και Justin Theroux.

«Κανένας δεν έχει εντοπιστεί ακόμα από το ραντάρ μου, αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα. Νομίζω ότι είμαι έτοιμη να μοιραστώ τον εαυτό μου με έναν άλλο », είπε η 52χρονη Αμερικανίδα σταρ στο «Radio Andy» του Sirius XM.

Όπως αποκάλυψε, για 30 χρόνια ήταν μονίμως σε κάποια σχέση και αποφάσισε να κυκλοφορεί σόλο για να χαρεί τα οφέλη της μοναξιάς.

«Δεν ήθελα να βγαίνω ραντεβού για πολύ καιρό και μου άρεσε πραγματικά να είμαι μόνη μου. Ήμουν σε σχέσεις από τα 20 μου, λοιπόν, υπήρχε κάτι πολύ ωραίο στο να αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου».

Στόχος της είναι να βρει την αγάπη χωρίς να κάνει χρήση των εφαρμογών γνωριμιών όπως το Tinder, λέγοντας ότι είναι «κορίτσι της παλιάς σχολής».

«Οι άνθρωποι δεν έρχονται πια στους ανθρώπους. Δεν το κάνουν αυτό. Είναι περίεργο», είπε η 52χρονη.

Τα χαρακτηριστικά του ιδανικού άνδρα για την Aniston

Για την ίδια το πρώτο φιλί είναι “αρκετά σημαντικό”, αλλά όχι ο μοναδικός παράγοντας.  Όπως τόνισε, όταν αποφασίζει για συμβατότητα, αναζητά επίσης ορισμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα σε έναν σύντροφο.

«Η ευκολία με την οποία κυλάει η συνομιλία την πρώτη φορά, αυτό είναι ένας καλός δείκτης», είπε, προσθέτοντας, «Εμπιστοσύνη, αλλά όχι αυθάδεια. Χιούμορ, σας παρακαλώ. Γενναιόδωρος, ευγενικός με τους ανθρώπους. Ξέρετε πολύ λίγα απαιτούνται».

Και κάποιος που εκτιμά έναν υγιεινό τρόπο ζωής είναι επίσης απαραίτητο.

«Νομίζω ότι η φυσική κατάσταση είναι σημαντική και όχι μόνο για το πώς φαίνεσαι, αλλά θέλω να είμαι εδώ για πολύ καιρό και να μην είμαι σε αναπηρικό αμαξίδιο όταν είμαι 80 ετών», είπε.

Όπως η ίδια υποστήριξε δεν ψάχνει να κάνει σχέση με κάποιον συνάδελφό της, αλλά με κάποιον εκτός του κλάδου.

Οι γάμοι της Jennifer Aniston

Οι ηθοποιός με τα υπέροχα μάτια έχει κάνει δυο γάμους. Ο πρώτος με τον σούπερ σταρ και πρότυπο ομορφιάς, Brad Pitt. Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2000 και χώρισαν το 2005.

Ο δεύτερος γάμος της ήταν με τον Justin Theroux, που είναι κι αυτός πασίγνωστος ηθοποιός, όπως ο Brand και η Aniston. Με τον Theroux αντάλλαξαν βέρες το 2015, αλλά ο έγγαμος βίος κράτησε μόλις δυο χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments