Πολιτική

Βασίλης Λεβέντης: Διασωληνώθηκε ξανά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Βασίλης Λεβέντης: Διασωληνώθηκε ξανά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Βασίλης Λεβέντης: Παρουσίασε μικρή επιβάρυνση στην αναπνευστική του λειτουργία και κρίθηκε αναγκαία από τους θεράποντες ιατρούς η επαναδιασωλήνωσή του.

Διασωληνώθηκε ξανά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με κορωνοϊό και είχε αποσωληνωθεί χθες. Σε ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε πριν από λίγο, αναφέρεται ότι παρουσίασε μικρή επιβάρυνση στην αναπνευστική του λειτουργία και κρίθηκε αναγκαία από τους θεράποντες ιατρούς η επαναδιασωλήνωσή του.

Βασίλης Λεβέντης: Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Ολόκληρο το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει τα εξής: «Σήμερα 29/9/2021, ο  Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε  μικρή επιβάρυνση της  αναπνευστικής του  λειτουργίας και  κρίθηκε αναγκαία από τους θεράποντες ιατρούς η επαναδιασωλήνωσή του». Βασίλης Λεβέντης

“Πρέπει να προτείνουμε στον κόσμο να εμβολιαστεί. Αυτοί που σήμερα λένε να μην κάνουμε εμβόλιο είναι κάτι ακροδεξιοί, κάτι αρνητές που μιλάνε για συνωμοσίες, για Σόρος, διάφορες τρέλες που αναγράφονται στο ίντερνετ. Και δεν έχουν κάτι να αντιπροτείνουν; Τι θέλουνε, να πεθάνει ο κόσμος; Εμείς στην Ένωση Κεντρώων συστήνουμε σε όλους να εμβολιαστούν”, είχε πει ο Βασίλης Λεβέντης σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη τον τοπικό σταθμό MesogeiosTV.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε προσθέσει πως ο κόσμος οφείλει να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους επιδημιολόγους και να συμβουλεύται τον προσωπικό του ιατρό, αφού όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στη συγκεκριμένη συνέντευξη “Είναι η επιστήμη που έχει το λόγο. Είναι η ώρα της επιστήμης”.

Το βίντεο, με τις δηλώσεις του Βασίλη Λεβέντη για το εμβόλιο του κορωνοϊού:

Βασίλης Λεβέντης: Γιατί δεν είχε κάνει το εμβόλιο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Η σύζυγός του, μιλώντας στο T-Live είχε τονίσει πως ο σύζυγός της δεν είχε κάνει το εμβόλιο. “Δεν το είχε κάνει, το παρέτεινε γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγεία στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Ο φόβος τον είχε κάνει να καθυστερεί το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments