Video

GNTM αποχώρηση: Ποιο μοντέλο έφυγε

GNTM αποχώρηση: Ποιο μοντέλο έφυγε
GNTM αποχώρηση: Ποια δεν τα κατάφερε.

Τα 20 μοντέλα που πήραν το εισιτήριο για το GNTM 4 κλήθηκαν να ζωντανέψουν σε δυάδες να αναδείξουν τον νεανικό έρωτα την πρώτη τους φωτογράφιση και η πρώτη αποχώρηση για φέτος είναι γεγονός.

GNTM αποχώρηση: Ποια δεν τα κατάφερε

Οι περισσότεροι φάνηκε να δυσκολεύονται ενώ κάποιοι άλλοι είχαν χημεία μεταξύ τους και κατάφεραν να ενθουσιάσουν τους κριτές. Τα δύο ζευγάρια με τις χειρότερες επιδόσεις ήταν ο Θοδωρής και η Ιωάννα αλλά και ο Γιάννης με τη Στέλλα. Ωστόσο φέτος ισχύει ένας νέος κανόνας όπου τα μοντέλα ψηφίζουν ανάμεσα στους υποψήφιους για αποχώρηση τον παίκτη που θέλουν να σώσουν. Ετσι ο Γιάννης και η Στέλλα «σώθηκαν» από τους συμπαίκτες τους. Τελικά η Ιωάννα Φραγκουλίδου αποχώρησε από το GNTM 4 έχοντας την χειρότερη φωτογραφία.

Λίγο πριν την είσοδο των διαγωνιζόμενων στο σπίτι ο Δημήτρης Σκουλός έκανε μια ανακοίνωσε που τους ξάφνιασε. Κάλεσε μπροστά τους 4 παίκτες και τους είπε: «Φέτος, θέλουμε να σας δώσουμε τον λόγο. Θέλουμε να σας εντάξουμε στη διαδικασία αποχώρησης. Θέλουμε να ξέρουμε πώς αξιολογείτε τους συναδέλφους σας. Κάθε φορά που θα βρισκόμαστε στο πλατό θα έχετε την ευκαιρία να σώσετε έναν παίκτη ή ένα ζευγάρι».

Τα λόγια του φωτογράφου και κριτή του διαγωνισμού έφεραν σε δύσκολη θέση τους διαγωνιζόμενους μιας και θεώρησαν πολύ νωρίς γι’ αυτή τη διαδικασία. Ωστόσο, δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά αφού είναι αυτοί οι κανόνες του διαγωνισμού.

Το ταξίδι της Ιωάννας στο GNTM 4 τελείωσε πριν καν αρχίσει. Ο Θοδωρής και η Ιωάννα ήταν οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ωστόσο, η νεαρή κοπέλα είχε τη χειρότερη φωτογραφία και έτσι δεν μπήκε στο σπίτι. Στα πρώτα της λόγια στην Instagram κάμερα του GNTM 4, η Ιωάννα δήλωσε τα εξής για την αποχώρησή της: «Έφτασα μέχρι εδώ για κάποιο λόγο και χαίρομαι που έχω φτάσει μέχρι αυτό το σημείο. Δε στεναχωριέμαι τόσο. Πιο πολύ στεναχωριέμαι που έχασα την Κυβέλη. Ελπίζω να τα πάει τέλεια και να συνεχίσει και για τις δύο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments