Video

Κατερίνα Παπουτσάκη: Το νυφικό μου κόστισε 100 ευρώ

Κατερίνα Παπουτσάκη: Το νυφικό μου κόστισε 100 ευρώ
Κατερίνα Παπουτσάκη:

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 και μίλησε για τον γάμο της, το πόσο φθηνά είχε αγοράσει το νυφικό της αλλά και το παπαράτσι που είχε εισβάλει στο μυστήριο.

«Δεν ήταν ακριβώς νυφικό, ήταν ένα φόρεμα. Κόστισε 100 ευρώ κι 20 ευρώ τα παπούτσια. Δεν ήταν όνειρό μου να παντρευτώ. Μέσα στην εκκλησία είχε δύο φωτογράφους αλλά ο ένας δεν ήταν δικός μας κι όταν τον κατάλαβαν, δεν πέρασε πολύ καλά. Τον κυνήγησαν. Ενώ του είχαμε πει ότι δεν μπορεί να βγάλει. Δεν είχε ανακοινωθεί κάπου, απλά μαθεύτηκε από στόμα σε στόμα. Διέρρευσαν φωτογραφίες έναν μήνα αργότερα» ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Ο σύζυγός μου είναι άνθρωπος που θα πάρει κάτι πολύ καλό. Και το δικό μου καλό ήταν αλλά από την απλή συλλογή της σχεδιάστριας. Εγώ είμαι λίγο ψιλικατζού. Είναι μεγάλη μου χαρά να πάρω κάτι και με δέκα ευρώ. Vintage πολύ» είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Λίγα λόγια για αυτή

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι Ελληνίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου (2001). Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους σε δημοφιλής τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων είναι Κόκκινος Κύκλος, Αέρινες Σιωπές, Η απλή μέθοδος των τριών, Έχω ένα μυστικό… και Εθνική Ελλάδος ενώ κινηματογραφικά κάποιες από τις πιο γνωστές της συμμετοχές είναι στις ταινίες Το φιλί της Ζωής, I Love Karditsa, Λάρισα εμπιστευτικό και Το έτερον ήμισυ.

Γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου του 1979 στην Αθήνα ενώ έχει καταγωγή από την Κρήτη. Συγκεκριμένα, ο πατέρας της, Μιχάλης Παπουτσάκης κατάγεται από την Σητεία και η μητέρα της, Μαρία Φραγκιαδάκη από το Ηράκλειο Κρήτης. Επίσης έχει έναν μικρότερο αδελφό, τον Γιάννη Παπουτσάκη. Μετά το σχολείο, ξεκίνησε τις σπουδές της στο τμήμα διερμηνείας του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών (Institut Français d’Athènes) αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της, λόγω της παράλληλης φοίτησης στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου από την οποία πήρε το πτυχίο της ως ηθοποιός. Ακόμη έχει παρακολουθήσει μαθήματα κλασικού τραγουδιού, χορού και μπαλέτου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments