Lifestyle

Δανάη Παππά: Στην Τσεχία με τον σύντροφό της – Το φωτογραφικό άλμπουμ

Δανάη Παππά: Στην Τσεχία με τον σύντροφό της – Το φωτογραφικό άλμπουμ
Δανάη Παππά: Τις διακοπές της στην Τσεχία απολαμβάνει η ηθοποιός με την παρέα του συντρόφου της, Λάμπρου Λάζαρη. Η Θοδώρα στη σειρά «Σασμός» λατρεύει τα ταξίδια και πάντοτε μοιράζεται υλικό στο Instagram για να μοιραστεί τις εμπειρίες της με τον κοινό.

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης απολαμβάνουν το ταξίδι τους στην ευρωπαϊκή πόλη.

Τις διακοπές της στην Τσεχία απολαμβάνει η Δανάη Παππά με την παρέα του συντρόφου της, Λάμπρου Λάζαρη. Η ηθοποιός που υποδύεται τη Θοδώρα στη σειρά «Σασμός» λατρεύει τα ταξίδια και πάντοτε μοιράζεται υλικό στο Instagram για να μοιραστεί τις εμπειρίες της με τον κοινό.

Αυτήν τη φορά, σειρά στο ταξιδιωτικό της πρόγραμμα είχε η Τσεχία. Η Δανάη επισκέφτηκε την όμορφη και γραφική Πράγα, όπου φωτογράφισε τα κλασικά κτίρια, ενώ δε δίστασε μέχρι και να κάνει πατίνι στους πεζόδρομους.

Το story του συντρόφου της

Ο Λάζαρης τράβηξε βίντεο την καλή του συνοδεύοντάς το, μάλιστα, με μία αστεία περιγραφή «Της λείπει το πατίνι της».

Το ζευγάρι απόλαυσε τις βόλτες του στην Πράγα, φωτογράφισε τα αξιοθέατα και ό,τι υπέπεσε στην αντίληψή του ανταποκρινόμενο στα γούστα του και έδειξε στο κοινό πόσο αγαπημένο είναι.

Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες με τον σύντροφό της

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης ανέβαζαν συχνά φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μοιράστηκαν, μάλιστα, κοινά στιγμιότυπα από επισκέψεις τους στην παραλία δείχνοντας στους φανς της ηθοποιού πόσο όμορφα περνούν.

Στη συνέχεια θα βρεις περισσότερο φωτογραφικό υλικό από το ταξίδι της Παππά στην Τσεχία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments