Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: Εννιά θέσεις στο δήμο Παπάγου – Χολαργού

ΑΣΕΠ: Εννιά θέσεις στο δήμο Παπάγου – Χολαργού
ΑΣΕΠ: Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 9 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα προωθεί ο Δήμος Παπάγου - Χολάργου.

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 9 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα προωθεί ο Δήμος Παπάγου – Χολάργου.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΔΕ Οδηγών απορριμματοφόρων [Γ’ (C) κατηγορίας – με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου]
  • ΥΕ Εργατών καθαριότητας

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά ([email protected]) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημαρχείο Παπάγου Χολαργού, Περικλέους 55, Τ.Κ. 15561, Χολαργός Αττικής, απευθύνοντάς την στην Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Διαχείρισης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψιν κ.κ. Χ. Σκύφτη, Ι. Κάππα, Ε. Κομπόγιωργα, Π. Χαρδαλούπα (τηλ. επικοινωνίας: 213 2002 852, -869, -911, -871).

Ανάρτηση πινάκων και υποβολή ενστάσεων

Η υπηρεσία μας θα αναρτήσει, εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης, απορριπτέων και προσληπτέων στο κατάστημα των γραφείων μας και στον διαδικτυακό μας τόπο (www.dpapxol.gov.gr) τους οποίους πρέπει να αποστείλει άμεσα για έλεγχο στο ΑΣΕΠ, ενώ θα συνταχθεί και σχετικό πρακτικό ανάρτησης (σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 41 του Ν. 4765/2021) το οποίο θα υπογραφεί από δύο (2) υπαλλήλους της υπηρεσίας. Το πρακτικό αυτό θα αποσταλεί αυθημερόν στο ΑΣΕΠ στο email: [email protected].

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments