Lifestyle

Chrissy Teigen: Θρήνος για τον έναν χρόνο από την απώλεια του γιου της Jack

Chrissy Teigen: Θρήνος για τον έναν χρόνο από την απώλεια του γιου της Jack
Chrissy Teigen: Πριν από ένα χρόνο βίωσε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. Τον αβάσταχτο πόνο της απώλειας του παιδιού της.

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που η Chrissy Teigen και ο John Legend βίωσαν τη μεγάλη απώλεια του παιδιού της, Jack. Το νεαρό μοντέλο και ο σύζυγός της «έχασαν» το τρίτο τους παιδί λίγο στο μαιευτήριο, λίγο μετά τη γέννησή του.

Ήταν ένας χρόνος θρήνου και μεγάλων αλλαγών για το ζεύγος.

Ο χαμός του τρίτου τους μωρού τους έχει σημαδέψει και όπως φαίνεται από την ανάρτηση της Chrissy Teigen.

Πρόσφατα, η Chrissy Teigen δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία από το νοσοκομείο λίγο μετά την αποβολή της. «Ένα χρόνο πριν μου έδωσες τον μεγαλύτερο πόνο» σημείωσε μεταξύ άλλων στο συγκινητικό μήνυμα που έγραψε για το μωρό που «έχασε». Στη φωτογραφία την βλέπουμε να κλαίει στο πλευρό του συζύγου της Τζον Λέτζεντ.

Αναλυτικά τα σπαρακτικά λόγια:

«Και στον γιο μας που σχεδόν αποκτήσαμε, πριν έναν χρόνο μου έδωσες τον μεγαλύτερο πόνο που μπορούσα να φανταστώ και μου έδειξες πως μπορώ να τα ξεπεράσω όλα, ακόμα κι αν δεν το ήθελα. Δεν μπόρεσα να σε φροντίσω αλλά ήρθες και μου μου έδειξες πώς να αγαπήσω τον εαυτό μου και να τον φροντίσω, αφού τα σώματά μας είναι πολύτιμα και η ζωή ένα θαύμα. Μου είπαν πως θα γίνει πιο εύκολο αλλά δεν έχει συμβεί ακόμα, η μαμά και ο μπαμπάς θα σε αγαπούν για πάντα».

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τα δυσάρεστα νέα στα social media δημοσιεύοντας μια σειρά από ασπρόμαυρες φωτογραφίες κρατώντας στην αγκαλιά του το νεκρό μωράκι του.

«Είμαστε σοκαρισμένοι και νιώθουμε αυτόν τον πόνο για τον οποίο μόνο έχεις ακούσει, και δεν έχεις νιώσει ποτέ στο παρελθόν. Δεν καταφέραμε ποτέ να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις πολλές σακούλες με αίμα. Απλά δεν ήταν αρκετό.

Ποτέ δεν αποφασίζαμε τα ονόματα των παιδιών μας πριν αυτά γεννηθούν. Για κάποιον λόγο όμως, είχαμε ήδη αρχίσει να αποκαλούμε τον μικρούλη στην κοιλιά μου, Jack. Για πάντα λοιπόν θα είναι ο Jack για εμάς. Ο Jack δούλεψε πολύ σκληρά για να γίνει μέλος της οικογένειάς μας και θα είναι για πάντα.

Στον Jack μας λοιπόν – Συγγνώμη που αυτές τις λίγες πρώτες στιγμές της ζωής σου συνάντησες τόσες πολλές δυσκολίες, που δεν μπορέσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε για πάντα», είχε γράψει η Τeigen στη συγκλονιστική εκείνη ανάρτησή της, την οποία είχε συνοδεύσει από τις φωτογραφίες γέννησης του Jack.

Το τατουάζ που αφιέρωσε στον άνδρα της

Η 35χρονη έκανε ένα καινούργιο τατουάζ, το οποίο αφιέρωσε στον σύζυγό της. Το τατουάζ το έκανε στη σπονδυλική της στήλη και γράφει «Ooh Laa» όπως ακριβώς το τραγούδι που έβγαλε εκείνος και της το αφιέρωσε.

Το μοντέλο και ο τραγουδιστής παντρεύτηκαν το 2013 κι έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Την 5χρονη Luna Simone Stephens και τον 3χρονο Miles Theodore Stephens.

Chrissy Teigen: Η μάχη με την κατάθλιψη μετά την απώλεια του μωρού της

Η τηλεπερσόνα είχε γράφει πέρσι ένα άρθρο για το site«Medium», στο οποίο είχε αναφερθεί στην κατάθλιψη, την απώλεια του παιδιού της και την υποστήριξη που έλαβε για να την ξεπεράσει. «Οι άνθρωποι λένε ότι μια τέτοια εμπειρία δημιουργεί μία τρύπα στην καρδιά. Μία τρύπα άνοιξε σίγουρα, αλλά γέμισε με αγάπη, κάτι που μου άρεσε πολύ. Δεν είναι πια άδεια. Αισθάνομαι γεμάτη» έγραψε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments