Lifestyle

Carla Bruni: Έλαμψε με το super mini στο επετειακό show του Balmain

Carla Bruni: Έλαμψε με το super mini στο επετειακό show του Balmain
Carla Bruni: Η πρώτη πρώην κυρία της Γαλλίας, τίμησε την επέτειο 10 ετών του Olivier Rousteing στο τιμόνι του γαλλικού οίκου, Balmain, με μια εκθαμβωτική εμφάνιση.

Ο διάσημος οίκος μόδας, Balmain, γιόρτασε την επέτειο 10 ετών του Olivier Rousteing στο τιμόνι του γαλλικού οίκου με ένα εντυπωσιακό show, φινέτσας, γούστου υψηλής ραπτικής και stylish.

Ο creative director του brand παρουσίασε τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού και ήταν όλοι εκεί για να τον τιμήσουν. Μα η μεγάλη έκπληξη ήρθε στο τέλος, όταν εμφανίσθηκε η απαστράπτουσα Carla Bruni, αποδεικνύοντας πως όσα χρόνια κι αν περάσουν, εάν έχεις γεννηθεί top model, θα είσαι πάντα μοντέλο υψηλών προδιαγραφών, ακόμα κι αν έχεις αφήσει τις πασαρέλες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο σχεδιαστής φανερά συγκινημένος στο τελευταίο κομμάτι του σόου έκανε μία επιλογή των πιο iconic σχεδίων του μέσα στα χρόνια, τα οποία επανασύστησε στο κοινό με τα μεγαλύτερα μοντέλα όλων των εποχών να περπατούν στην πασαρέλα.

Η 53χρονη ιταλογαλλίδα με τις αριστοκρατικές ρίζες, νυν τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια, αναπόλησε τα χρόνια που συγκαταλεγόταν στην ελίτ των super models παρουσιάζοντας ένα ολοκέντητο κρεμ mini φόρεμα με έντονους ώμους που υπογράμμιζε τα υπέροχα, λυγερά πόδια της.

Η πρώην πρώτη Κυρία της Γαλλίας παραμένει μια από τις πιο εντυπωασιακές γυναίκες στα 53 της χρόνια και φυσικά αποθεώθηκε στα social media.

Το show άνοιξε η Imaan Hammam και συμμετείχαν οι Naomi Campbell, Natasha Poly, Natalia Vodianova, Milla Jovovich, Lara Stone, Karen Elson, Edie Campbell, Precious Lee, Soo Joo Park και Mariacarla Boscono.

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη για τον Σαρκοζί

Την ίδια στιγμή που η Carla Bruni γνωρίζει την αποθέωση, ο Νικολά Σαρκοζί βρίσκεται στο ναδίρ της καριέρας του, καθώς το δικαστήριο του Παρισιού έκρινε ένοχο τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας με την κατηγορία της παράνομης χρηματοδότησης της προεκλογικής του εκστρατείας το 2012 και του επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους χωρίς αναστολή, την οποία θα μπορέσει να εκτίσει κατ’ οίκον.

Ο Σαρκοζί φόρεσε βραχιολάκι και τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό. Την ίδια στιγμή που η λαμπερή σύζυγός του περπάτησε στην πασαρέλα του Balmain, που φέτος γιόρτασε τα 10 χρόνια δημιουργικής δράσης του Ολιβιέ Ρουστέινγκ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments