Διεθνή

Άνγκελα Μέρκελ: Ανάρπαστα τα λούτρινα αρκουδάκια της

Άνγκελα Μέρκελ: Ανάρπαστα τα λούτρινα αρκουδάκια της
Άνγκελα Μέρκελ: «Φτερά» έκαναν τα λούτρινα αρκουδάκια που κατασκευάστηκαν με αφορμή την αποχώρηση της εμβληματικής καγκελαρίου από την εξουσία.

«Τρελές» πωλήσεις για το λούτρινο αρκουδάκι – ομοίωμα της Άνγκελα Μέρκελ. Ήδη, τα λούτρινα αρκουδάκια που κατασκευάστηκαν με αφορμή την αποχώρηση της εμβληματικής καγκελαρίου από την εξουσία έγιναν ανάρπαστα.

Η Άνγκελα Μέρκελ φεύγει. Αυτό που μένει όμως είναι το αρκουδάκι με τα χαρακτηριστικά της, για να θυμίζει τα 16 χρόνια που πέρασε ως καγκελάριος από την πολιτική σκηνή της Γερμανίας!

Η ιδέα ανήκει στον Μάρτιν Χέρμαν, ιδιοκτήτη βιοτεχνίας που φτιάχνει λούτρινα ζώα. Συγκεκριμένα, η συγκεκριμένη επιχείρηση φτιάχνει λούτρινα παιχνίδια με φιγούρες πολιτικών παγκοσμίου βεληνεκούς.

Στην εκδοχή της Μέρκελ, ακόμη και τα δάχτυλα είναι «πλεγμένα» σε σχήμα ρόμβου, όπως συνηθίζει όταν η ίδια στέκεται για να φωτογραφηθεί.

Άνγκελα Μέρκελ: Έγινε… ανάρπαστο

«Οι πελάτες μας έχουν ξετρελαθεί, η πρώτη παραγωγή έχει εξαντληθεί. Έχουμε μακρά λίστα αναμονής για όποιον θέλει να παραγγείλει, τα πρώτα 500 κομμάτια έφυγαν σε λίγες ημέρες. Ο αγώνας για το αρκουδάκι Μέρκελ μόλις ξεκίνησε» λέει ο Χέρμαν.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ένα από αυτά εστάλη ήδη στην Μέρκελ. «Το έκανα από ευγνωμοσύνη για τα 16 χρόνια που μας οδήγησε μέσα από δυσκολίες στιγμές» είπε ο επιχειρηματίας!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments