Lifestyle

Ελένη Φουρέιρα: «Φωτιά» με μαύρο μπικίνι

Ελένη Φουρέιρα: «Φωτιά» με μαύρο μπικίνι
Ελένη Φουρέιρα: Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η τραγουδίστρια στο Instagram της αναστατώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανεβάζει. Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα που «υπέκυψε» στον πειρασμό των mirror selfies και πόσταρε στο Instagram μια αποκαλυπτική φωτογραφία.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια γεμίζει τις μπαταρίες της πριν αρχίσουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις και φροντίζει να κρατά ενήμερους τους followers της για το πώς περνάει. «Δεν μπόρεσα να αντισταθώ» έγραψε η Ελένη Φουρέιρα στη λεζάντα φωτογραφίας που την δείχνει με μπικίνι και τα like έπεσαν βροχή.

Λίγα λόγια για την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα είναι Αλβανίδα τραγουδίστρια που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. Γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1987 στο Φιέρ της Αλβανίας. Σε ηλικία πέντε ετών, εγκαταστάθηκε με την οικογένεια της στον Αυλώνα κι έπειτα, σε ηλικία επτά ετών, μετανάστευσαν στην Ελλάδα λόγω του αλβανικού εμφυλίου πολέμου. Ο πατέρας της, Κριστάκ, είναι οικοδόμος ενώ η μητέρα της, Μαριέτα, μοδίστρα. Έχει τρία αδέλφια: τη Μαργαρίτα, την Ιωάννα και το Γιώργο. Μεγάλωσε στην Καλλιθέα Αττικής και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την κιθάρα. Μετά το σχολείο, σπούδασε σχέδιο μόδας σε ιδιωτική σχολή, αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της λόγω της ενασχόλησης της με το τραγούδι, αφού παράλληλα εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Mystique μαζί με τις Μαρία Μακρή και Αλκμήνη Χατζηγιάννη. Το συγκρότημα ξεκίνησε την καριέρα του το 2007, κυκλοφορώντας αρχικά ένα CD single με τίτλο Σε άλλη σελίδα, ενώ το 2008 κυκλοφόρησε η πρώτη τους προσωπική δουλειά με τίτλο «Μαζί» από την δισκογραφική εταιρία Universal Music Greece. Μεγάλη επιτυχία του συγκροτήματος αποτέλεσε το τραγούδι (Μην κάνεις πως) Δε θυμάσαι σε συνεργασία με τους ΝΕΒΜΑ. Τελικά το συγκρότημα διαλύθηκε το 2010 για άγνωστους λόγους.

Ξεκίνησε την σόλο σταδιοδρομία της αμέσως μετά την διάλυση του συγκροτήματος Mystique. Το Φεβρουάριο του 2010, ήταν υποψήφια μαζί με τον Μάνο Πυροβολάκη και τον ράπερ Don’t Ask στον ελληνικό τελικό της Eurovision με το τραγούδι «Η κιβωτός του Νώε». Το τραγούδι κέρδισε την δεύτερη θέση, πίσω από το OPA! του Γιώργου Αλκαίου. Τον Μάιο του 2010 εμφανίστηκε στα Mad Video Music Awards, τραγουδώντας την ελληνική έκδοση του κομματιού «Chica Bomb» σε συνεργασία με τον Νταν Μπαλάν. Το τραγούδι αυτό αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλοκαιριού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments