Ελλάδα

Βουλή: Συναγερμός με αγροτικό που έφτασε μέχρι το το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Βουλή: Συναγερμός με αγροτικό που έφτασε μέχρι το το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη
Βουλή: Βρέθηκαν μία φιάλη υγραερίου και μπιτόνι με βενζίνη.

Συναγερμός σήμανε έξω από τη Βουλή το πρωί της Δευτέρας όταν άνδρας ανέβηκε με αγροτικό όχημα μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ ο άνδρας απειλούσε ότι θα ανατιναχτεί, ενώ ακινητοποιήθηκε άμεσα από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο.

Πρόκειται για έναν 58χρονο αγρότη, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολικά προβλήματα Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που έσπευσε στο σημείο για να διενεργήσει έλεγχο για τυχόν εκρηκτικά, εντόπισε πάνω στο αγροτικό αυτοκίνητο μία φιάλη υγραερίου και μπιτόνι με βενζίνη.

Σημειώνεται, ότι πάνω στο όχημα ο αγρότης είχε γράψει, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μεταξύ άλλων, διάφορες λέξεις όπως «ιστοριογράφος», «λαϊκό δικαστήριο» και «ιαματικές πηγές». Μάλιστα στις φωτογραφίες φαίνεται πως στο όχημα που οδηγούσε ο άνδρας, αναγράφεται η φράση «Οι Τούρκοι κυβερνάνε την Ελλάδα».

Ο 58χρονος κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Παράλληλα, δόθηκε στην κυκλοφορία η λεωφόρος Αμαλίας, που είχε κλείσει λόγω του περιστατικού.

Βουλή: Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο

Φωτογραφία: ΣΚΑΙ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments