Ελλάδα

Mad Clip νεκροτομείο: Φωτογραφία με τη σορό του κυκλοφορεί στα social media

Mad Clip νεκροτομείο: Φωτογραφία με τη σορό του κυκλοφορεί στα social media
Mad Clip νεκροτομείο: Διέρρευσε φωτογραφία του.

Σε μια αδιανόητη πράξη κίνηση έχουν προχωρήσει τα τελευταία 24ωρα χρήστες των social media οι οποίοι διαρρέουν φωτογραφία του Mad Clip από το νεκροτομείο. Σε διάφορες ομαδικές συνομιλίες εμφανίζεται η συγκεκριμένη σοκαριστική φωτογραφία με πολλούς χρήστες να αποχωρούν ενοχλημένοι από τη συζήτηση. Το σοκαριστικό στιγμιότυπο με τον αδικοχαμένο τράπερ στο νεκροτομείο έφτασε και στα χέρια του youtuber Αλέξανδρου Κοψιάλη ο οποίος είναι εξοργισμένος.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram αναφέρει: «Απλά για να γνωρίζεις… Είναι ντροπιαστικό και άνανδρο να τραβάς φωτογραφία έναν νεκρό άνθρωπο, ξαπλωμένο στο νεκροτομείο, μόνο και μόνο για να το παίξεις κουλ, στέλνοντάς την σε ομαδικές (συνομιλίες), επειδή ήταν διάσημος! Απλά για να γνωρίζεις, είσαι μέγιστος μλκς! Και θα χαρώ να σε βρούνε. Μπ…, ε μπ…!».

Mad Clip νεκροτομείο: Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη

Mad Clip νεκροτομείο

Mad Clip νεκροτομείο: Η αυτοψία έδειξε ακατάλληλα λάστιχα της Porsche

Η αυτοψία του πραγματογνώμονα της οικογένειάς του Mad Clip, Παναγιώτη Μαδιά, έρχεται να συμπληρώσει τα κομμάτια του παζλ που παρέμεναν θολά. Η Porsche «φορούσε» λάστιχα Semi Slick που είναι ειδικά κατασκευασμένα για αγώνες ταχύτητας.

Πρόκειται για λάστιχα τα οποία όταν έρθουν σε επαφή με το νερό κρυώνουν και για λίγα δευτερόλεπτα χάνουν την απόδοσή τους. Όπως είπαν στο Mega, συνεργάτες του κ. Μαδιά τα λάστιχα είναι κατάλληλα μόνο για στεγνό δρόμο και παρά το γεγονός πως ήταν περσινά χωρίς σημαντικές φθορές, ήταν ακατάλληλα για οδήγηση μέσα στην πόλη. Την επίμαχη νύχτα όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα κι ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες σε τρία σημεία, λίγα μέτρα από το σημείο του δυστυχήματος υπήρχαν νερά. Και άρα τα λάστιχα της μοιραίας Porsche για λίγα αλλά κρίσιμα δευτερόλεπτα έχασαν την αποδοτικότητά τους.

Η πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο έδειξε πως ο Mad Clip πρόλαβε εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα να πατήσει το φρένο και να ρίξει την ταχύτητα στα 80 χλμ από τα 134 που πήγαινε. Και πάλι όμως αυτή η ταχύτητα αποδείχθηκε μοιραία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments