Lifestyle

Ελένη Δήμου: Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό η τραγουδίστρια

Ελένη Δήμου: Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό η τραγουδίστρια
Ελένη Δήμου: «Είμαι χάλια» δηλώνει η τραγουδίστρια που μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια και συμπτώματα κορωνοϊού.

Στο νοσοκομείο εισήχθη ξανά η Ελένη Δήμου η οποία νοσεί από κορωνοϊό. Με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι χάλια και ότι θα μπει ξανά στο νοσοκομείο.

«Τελικά αυτό που ήθελα να αποφύγω δεν μπορώ να το αποφύγω. Σε λίγο φεύγω για νοσοκομείο. Είμαι χάλια», λέει η Ελένη Δήμου στο βίντεο που δημοσίευσε.

Η Ελένη Δήμου είχε εμβολιαστεί πριν από μερικούς μήνες και είχε γράψει χαρακτηριστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οργισμένη με την διαχείριση της κυβέρνησης στην πανδημία: «Είμαι από εκείνους που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου αλλά την ζωή μου πίσω δεν την πήρα».

Να σημειωθεί ότι η τραγουδίστρια συμμετέχει στο μουσικό show «Just the two of us», όπου σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εντοπιστεί τις τελευταίες μέρες κρούσματα κορωνοϊού.

Νωρίτερα, η Εβελίνα Νικόλιζα που συμμετέχει κι εκείνη στο show, έκανε γνωστό ότι νόσησε παρά το γεγονός ότι ήταν εμβολιασμένη. Επιπλέον, ο Δημήτρης ΑλεξάνδΡου απουσιάζει τις τελευταίες ημέρες από το πάνελ της εκπομπής «Super Katerina» και βρίσκεται στο σπίτι του σε καραντίνα.

Νίκος Κοκλώνης για την υγεία της Ελένης Δήμου

Ο Νίκος Κοκλώνης βγήκε σε απευθείας σύνδεση στο Ηappy Day και μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για το J2US.

«Υπήρχε μία αναστάτωση λόγω του κορονοϊού. Παρόλα αυτά επειδή είναι ένα πάρτι κάθε Σάββατο βράδυ διασκέδασα όπως και οι τηλεθεατές. Ελπίζω και εύχομαι όλα τα ζευγάρια να είναι εκεί το επόμενο Σάββατο.  Την έχω μεγάλο άγχος γιατί δεν θέλω να κολλήσει τίποτα, θέλω ο μικρούλης να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής. Δεν ξέρω πότε θα γεννήσει με το καλό. Φοράει μάσκα. Εγώ φοβάμαι μη γίνει κάτι στον αέρα, μη σπάσουν τα νερά» είπε αρχικά.

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε και για τα κρούσματα κορωνοϊού στο J2US και ειδικά αναφέρθηκε στην Ελένη Δήμου η οποία με νεότερο στόρι της ενημέρωσε ότι ξαναπηγαίνει στο νοσοκομείο.

Το pagenews.gr εύχεται περαστικά στην αγαπημένη τραγουδίστρια!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments