Διεθνή

Σκωτία: Φοιτήτρια κλείδωσε επίδοξο κλέφτη μέσα στο αυτοκίνητό της

Σκωτία: Φοιτήτρια κλείδωσε επίδοξο κλέφτη μέσα στο αυτοκίνητό της
Σκωτία: Λογάριαζε χωρίς την ξενοδόχο ο... φίλτατος ληστής. Ούτε που θα μπορούσε να φανταστεί πως θα την... πατούσε έτσι. Δείτε πως κατάφερε η νεαρή κοπέλα να τον εγκλωβίσει!

Άδοξο τέλος είχε η προσπάθεια ενός άνδρα στη Σκωτία να κλέψει ένα αυτοκίνητο, το οποίο άνηκε σε μία φοιτήτρια νοσηλευτικής.

Σκωτία: Το χρονικό του απίστευτου περιστατικού

Η Rebecca Cheuk λοιπόν άκουσε τον σκύλο της να γαυγίζει δίπλα από το παράθυρο και πήγε εκεί για να κοιτάξει απ’ έξω. Τότε ήταν λοιπόν που είδε μέσα στο αυτοκίνητό της κάποιον άγνωστο να προσπαθεί να το βάλει μπροστά.

Σκωτία Χωρίς να το σκεφτεί, άρπαξε με το ένα της χέρι τα κλειδιά του αυτοκινήτου και με το άλλο το τηλέφωνο για να ειδοποιήσει την αστυνομία. Πάτησε το κουμπί που κλειδώνει το αυτοκίνητο και εγκλώβισε τον άνδρα μέσα.

Σκωτία

Κάθε φορά που αυτός ξεκλείδωνε, εκείνη τον ξανακλείδωνε μέσα, κάτι που επαναλήφθηκε αρκετές φορές μέχρι ο δράστης να καταλάβει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι και να εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια.

Ύστερα από λίγη μόλις ώρα, οι δυνάμεις της αστυνομίας κατέφθασαν στο σημείο του απίστευτου περιστατικού και συνέλαβαν τον επίδοξο ληστή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments