Οδηγός

Πρόγραμμα Συνεργασία: Μέχρι 31 Οκτωβρίου οι αιτήσεις ένταξης

Πρόγραμμα Συνεργασία: Μέχρι 31 Οκτωβρίου οι αιτήσεις ένταξης
Πρόγραμμα Συνεργασία: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για ένταξη στο μηχανισμό “Συν-εργασία”. Οι εργοδότες πρέπει να υποβάλλουν αιτήσεις έως και 31 Οκτωβρίου 2021.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για ένταξη στο μηχανισμό “Συν-εργασία”. Οι εργοδότες πρέπει να υποβάλλουν αιτήσεις έως και 31 Οκτωβρίου 2021.

Πρόγραμμα Συνεργασία: Ποιοι έχουν δικαίωμα ένταξης

Δικαίωμα ένταξης στον μηχανισμό, έχουν όλοι οι εργαζόμενοι, που έχουν προσληφθεί με όρους πλήρους απασχόλησης, έως την 30η Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ έχει παραταθεί έως την 31η Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι για τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο, οι επιχειρήσεις μπορούν να κάνουν χρήση του προγράμματος, εάν πληρούν τα οικονομικά κριτήρια που έχουν τεθεί. Σημειώνεται ότι τα κριτήρια αυτά δεν έχουν αλλάξει και είναι τα ίδια με εκείνα που ίσχυαν για ένταξη στο πρόγραμμα και κατά του μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Αγορά εργασίας

Όλο το χρονοδιάγραμμα των δηλώσεων

Πιο αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα του Οκτωβρίου, έχει ως εξής:

  • ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ – Α’ ΦΑΣΗ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ: Οι αιτήσεις από επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν στον Μηχανισμό υποβάλλονται από σήμερα, Παρασκευή 1 Οκτωβρίου έως και τις 31 Οκτωβρίου.

Διατηρείται όμως η υποχρέωση γνωστοποίησης εκ των προτέρων κάθε αλλαγής ή τροποποίησης της οργάνωσης του χρόνου εργασίας μέσω του εντύπου Ε4: Πίνακας Προσωπικού – Συμπληρωματικός Ωραρίου των εργαζομένων που εντάσσονται στον ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, για τον Οκτώβριο.

  • ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ – B’ ΦΑΣΗ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ: Οι αιτήσεις υποβάλλονται από σήμερα, Παρασκευή 1 Οκτωβρίου έως και τις 11 Οκτωβρίου.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments