Video

GNTM αποχώρηση: Ποιο μοντέλο έφυγε

GNTM αποχώρηση: Ποιο μοντέλο έφυγε
GNTM αποχώρηση: Νικητής της δοκιμασίας αναδείχθηκε ο Ναπολέων, με τους κριτές να αποφασίζουν ποιος δεν τα κατάφερε και θα πρέπει να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας.

Με την αποχώρηση ενός ακόμη μοντέλου από το GNTM 4 ολοκληρώθηκε η δεύτερη δοκιμασία στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο STAR. Σε αυτή την δοκιμασία, τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να λάμψουν μπροστά στον φακό του φωτογράφου Δημήτριου Κλεάνθους ως άλλοι Rockstars που ξεσηκώνουν τα πλήθη, κάνοντας πασαρέλα 13 μέτρα πάνω από το έδαφος.

Νικητής της δοκιμασίας αναδείχθηκε ο Ναπολέων, με τους κριτές να αποφασίζουν ποιος δεν τα κατάφερε και θα πρέπει να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας. Τα δυο μοντέλα με την χειρότερη απόδοση ήταν η Άννα Βαλτατζή που είχε και το αβαντάζ και η Στέλλα Παπαδοπούλου, με την δεύτερη να αποχωρεί.

GNTM αποχώρηση: Οι δηλώσεις της Στέλλας Παπαδοπούλους

«Ήταν ένα σοκ εκείνη την ώρα, μόλις άκουσα το όνομα μου» ανέφερε η πρώην παίκτρια του GNTΜ έχοντας ξεσπάσει σε κλάματα. «Με πονάει που δεν μπόρεσα να δείξω ούτε στους κριτές ούτε στον εαυτό μου ποια είναι η Στέλλα και έχω μια απογοήτευση», δήλωσε η παίκτρια.

Νωρίτερα σε μια ανύποπτη στιγμή και όλοι ενώ περίμεναν να δουν τις προσπάθειες των διαγωνιζόμενων στην δοκιμασία αποχώρησης, ο Γιώργος Καράβας άρχισε να τραγουδάει το τραγούδι των Aerosmith «I Don’t Want to Miss a Thing».

Η ερμηνεία του ενθουσίασε τον Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος όχι μόνο του έκανε… φωνητικά, αλλά γονάτισε και μπροστά του σαν να είχε μπροστά του τον αγαπημένο του ροκ σταρ. Φυσικά, η στιγμή δεν θα μπορούσε παρά να απαθανατιστεί από τις κάμερες, με τον Γιώργο Καράβα να ξεσπά σε γέλια και να λέει με χιούμορ στον Σκουλό “Σήκω πάνω, θα μας παρεξηγήσουν”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments