Διεθνή

Πυροβολισμοί σε σχολείο στο Τέξας – Αναφορές για πολλoύς τραυματίες

Πυροβολισμοί σε σχολείο στο Τέξας – Αναφορές για πολλoύς τραυματίες
Τέξας: Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε Λύκειο με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για πολλά θύματα.

Συναγερμός σήμανε στο Τέξας των ΗΠΑ καθώς σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε σχολείο με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για «πολλά θύματα». Το σχολικό συγκρότημα τέθηκε σε lockdown ενώ μαθητές και προσωπικό φέρεται να είναι κλειδωμένοι στις αίθουσες και τα γραφεία τους.  «Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και η αστυνομία αναζητά τον ύποπτο», δήλωσε από την πλευρά του στο NBC ο δήμαρχος της πόλης Τζιμ Ρος.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές του δικτύου nbcdfw.com, έχει ζητηθεί από τους γονείς να πάνε σε συγκεκριμένη τοποθεσία όπου θα μεταφερθούν οι μαθητές του Λυκείου Τίμπερβιου στο Άρλινγκον του Τέξας, με λεωφορεία.

H ρεπόρτερ και κάτοχος βραβείου Emmy ως δημοσιογράφος, Νερίσα Νάιτ, ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο όπως αναφέρει «η κόρη μου, μου έστειλε ότι υπήρξαν πυροβολισμοί στο σχολείο του Timberview. Μου έστειλε μόνο αυτό το βίντεο. Στο σχολείο της είναι κοντά στο Λύκειο και έχει μπει σε lockdown.

Λίγο αργότερα, η αστυνομία μετέφερε στο CBS πως έγινε η έρευνα στο σχολείο χωρίς να βρεθεί κάτι.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Χιούστον, Τρόι Φίννερ, δήλωσε ότι ο ύποπτος ήταν ένας 25χρονος πρώην μαθητής του γυμνασίου, ο οποίος μπήκε στο σχολείο πυροβολώντας από τα παράθυρα εισόδου. Κατά την είσοδό του πυροβόλησε και τραυμάτισε στην πλάτη έναν υπάλληλο του σχολείου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments