Lifestyle

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απολαμβάνει μασάζ γυμνή

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απολαμβάνει μασάζ γυμνή
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έξω από τα ρούχα της μένοντας μόνο με το άρωμα της για ακόμη μια φορά η ξανθιά καλλονή.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει συνηθίσει τους followers της σε αναρτήσεις με ημίγυμνες πόζες, φορώντας απλά ένα μικροσκοπικό στρινγκ εσώρουχο ή μαγιό και φυσικά topless. Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που τη βλέπουμε ολόγυμνη, όπως τη γέννησε η φύση που ήταν γενναιόδωρη μαζί της, καθώς η ξανθιά καλλονή φημίζεται για τα κάλλη στο κορμί και το πρόσωπό της, ακόμα και όταν δεν είχε προχωρήσει στις αισθητικές επεμβάσεις.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας φαίνεται πως έχει εμμονή με τις τηλεοπτικές κάμερες, ειδικά μετά τη συμμετοχή της στο My Style Rocks. Έτσι, μετά την αναστάτωση που είχε προκαλέσει την περσινή σεζόν, με τα αποκαλυπτικά της πλάνα στην «Φάρμα», «βάζει» φωτιά στην σκηνή του J2US.

Η Influencer θέλησε να κάνει ένα διάλειμμα με τις υποχρεώσεις της και να απολαύσει ένα χαλαρωτικό μασάζ. Φυσικά ανέβασε στόρι που είναι γυμνή, έχοντας γυρίσει από πίσω και αφήνοντας το κορμί της στα «μαγικά» χέρια του μασέρ της.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Λίγα λόγια

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι μοντέλο με συμμετοχή σε εκπομπές μόδας και ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο My style Rocks. Η όμορφη ξανθιά, η οποία έχει επίσης το πέρασμά της από τον διαγωνισμό ομορφιάς «Playmate», έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα και είναι συγγενής με τον πρώην βουλευτή της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής και καταδικασμένο για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλία Παναγιώταρο που βρίσκεται στη φυλακή. Είναι παντρεμένη με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο, ο οποίος έχει διορθώσει κάποιες ατέλειές της, γεγονός που δεν κρύβει και η ίδια.

Το σίγουρο είναι πως ο σύζυγός της έχει κάνει φοβερή δουλειά και το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και ελκυστικό. Το 24χρονο μοντέλο έχει δικό του online μαγαζί με ρούχα και χαρακτηρίζει το στιλ του κυριλέ chic. Έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε διαφήμιση για το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, η οποία είχε διχάσει την κοινή γνώμη, επειδή συμμετείχαν σε αυτήν κορίτσια που υποδύονταν τις νοσοκόμες με πολύ σέξι αμφίεση, σύμφωνα με την Espresso.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments