Lifestyle

Kaitlynn Carter: Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Kristopher Brock

Kaitlynn Carter: Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Kristopher Brock
Kaitlynn Carter: Σε πελάγη ευτυχίας η πρωταγωνίστρια του «The Hills» που έγινε για πρώτη φορά μητέρα.

Happy new mammy είναι πλέον η Kaitlynn Carter που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, που αποτελεί καρπό του έρωτά της με τον Kristopher Brock. Η πρωταγωνίστρια του «The Hills: New Beginnings» γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, στις 14:30 στις 30 Σεπτεμβρίου, αλλά το ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου.

Το ζευγάρι έχει ήδη αποφασίσει το όνομά του και δεν είναι άλλο από Rowan Carter Brock. Ο μπόμπιρας είδε τον κόσμο πρώτη φορά με βάρος 8 κιλά και 4 γραμμάρια. Η χαρούμενη μητέρα μοιράστηκε τα συναρπαστικά νέα και τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους με μια ανάρτηση που έφερε σειρά φωτογραφικών στιγμιότυπων με την ίδια να θηλάζει τον μικρό της «πρίγκιπά».

«Ο χοντρούλης μας» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης και πρόσθεσε: «Όλοι είμαστε ευτυχισμένοι και υγιείς».

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaitlynn Carter (@kaitlynn)

Κι αν για την ηθοποιό η χαρά της μητρότητας είναι πρωτόγνωρη, η χαρά της πατρότητας για τον Kristopher Brock δεν είναι κάτι καινούργιο, αφού έχει ακόμη έναν γιό, έξι ετών, από προηγούμενη σχέση του.

Η Carter γνωστοποίησε το γεγονός της εγκυμοσύνης τον Ιούνιο με μια φωτογραφία που φαινόταν η φουσκωμένη κοιλιά της. Η ριάλιτι σταρ μίλησε για την εγκυμοσύνη της και τη σχέση της με τον σχεδιαστή μόδας λίγο αργότερα εκείνο τον μήνα και κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο podcast του HillsCast, αποκαλύπτοντας ότι με τον σύντροφό τους είχε αρχίσει να μιλάει για τη δημιουργία μιας οικογένειας από τις πρώτες στιγμές στο ειδύλλιό τους.

«Όταν άρχισα να ξαναβγαίνω, ήξερα ότι ήταν πολύ σημαντικό για μένα να βρω κάποιον που είχε τους ίδιους στόχους και ήθελε τα ίδια πράγματα με εμένα στη ζωή », είπε και συμπλήρωσε. «Λοιπόν, φτάσαμε στη συζήτηση για την απόκτηση παιδιών και τα βρήκαμε σε όλα αυτά πολύ γρήγορα».

Η Carter θυμήθηκε επίσης τη στιγμή που έμαθε ότι ήταν έγκυος, λέγοντας ότι χρειάστηκε λίγος χρόνος για να αφουγκραστεί την κατάσταση και να συνειδητοποιήσει τα ευχάριστα νέα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments