Lifestyle

Kirsty Bertarelli: Έγινε η πλουσιότερη γυναίκα της Μεγάλης Βρετανίας

Kirsty Bertarelli: Έγινε η πλουσιότερη γυναίκα της Μεγάλης Βρετανίας
Kirsty Bertarelli: Η πρώην Μις Βρετανία έγινε πλουσιότερη και από την Ελισάβετ με το διαζύγιό της.

Η Kirsty Bertarelli έγινε η πλουσιότερη γυναίκα της Μεγάλης Βρετανίας μετά τον χωρισμό της από τον Ελβετό μεγιστάνα, Hernesto Bertarelli και είδε τον λογαριασμό της να γεμίζει με 500 εκατομμύρια ευρώ συν ένα υπερμοντέρνο σαλέ στην Ελβετία, στη λίμνη της Γενεύης αξίας 60 εκατ. ευρώ, αλλά και ένα σαλέ στο Γκστάαντ αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα ελικοδρόμιο, μία τεράστια λίμνη και δύο κουζίνες, στην πρώτη μαγειρεύει ο σεφ και στη δεύτερη η Kirsty.

Το 50χρονο μοντέλο και τραγουδίστρια της ποπ χώρισε κρυφά από τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της, Hernesto Bertarelli , σύμφωνα με την Daily Mail, με την είδηση να αποτελεί μεγάλη έκπληξη για πολλούς, καθώς κανείς δεν γνώριζε ότι ο γάμος τους αντιμετώπιζε προβλήματα. Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι εδώ και 21 χρόνια.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kirsty Bertarelli (@kirstybertarelli)

Ο, πρώην πλέον, σύζυγος της είναι το Νο 14 στη λίστα των Sunday Times με τους πλουσιότερους επιχειρηματίες με περιουσία αξίας 12 δισεκατομμύρια ευρώ, ήτοι στα 9,2 δισεκατομμύρια λίρες, μεγαλύτερη από το ΑΕΠ πολλών χωρών, μεταξύ των οποίων οι Μπαχάμες, το Μπρουνέι και η Αρμενία. 

Ο Hernesto Bertarelli είναι μεγιστάνας της βιοτεχνολογίας, απόφοιτος του Χάρβαρντ και  πενταπλασίασε την κληρονομιά που του άφησε η οικογένειά του.

Το ζευγάρι χώρισε έπειτα από 21 χρόνια γάμου και το ύψος του ποσού του διαζυγίου αποτελεί ρεκόρ. Η Kirsty Bertarelli, που ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι και τους στίχους, είναι πλουσιότερη από τον Mick Jagger (400 εκατ. ευρώ), τον Ed Sheeran (270 εκατ. ευρώ) και την Adel (200 εκατ. ευρώ). Είναι μητέρα τριών παιδιών.

«Με θλίψη σάς πληροφορώ ότι ο Ερνέστο και η Kirsty Bertarelli επιβεβαιώνουν τον χωρισμό τους. Η απόφαση ήταν κοινή και ο χωρισμός φιλικός», δήλωσε ο εκπρόσωπός τους στην Daily Mail. Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει τρία παιδιά, φέρεται να χώρισε φέτος, με το διαζύγιο να οριστικοποιείται το καλοκαίρι.

Το 2016 είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα, στον κόλπο της Ελούντας με το υπερπολυτελές γιοτ VAVA II. Το 100 εκατομμυρίων λιρών σούπερ-γιοτ διαθέτει ελικοδρόμιο, έξι καταστρώματα, πισίνα με ρυθμιζόμενο πυθμένα και μία δεξαμενή καυσίμων, που η ανατροφοδότηση της κοστίζει 250.000 στερλίνες.

Ένας από τους φίλους της δήλωσε στην Daily Mail: «Ο διακανονισμός ήταν πιο γενναιόδωρος από όσο έπρεπε. Δεν ήθελαν μια μακρά δικαστική μάχη στην Ελβετία και ο σύζυγός της ήθελε να αναγνωρίσει τη διάρκεια του γάμου τους».

Το ζευγάρι αρνείται να αποκαλύψει το ύψος της διατροφής και της περιουσίας που πήρε η Kirsty Bertarelli μετά το διαζύγιο, αλλά σύμφωνα με την Daily Mail, η πρώην Μις Βρετανία συμφώνησε να αποδεχτεί έναν διακανονισμό ύψους 350 εκατομμυρίων λιρών. Αυτό την καθιστά την πλουσιότερη διαζευγμένη στη Βρετανία στη νομική ιστορία. Είναι χαρακτηριστικό ότι η προσωπική περιουσία της βασίλισσας εκτιμάται στα 365 εκατομμύρια λίρες περίπου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments