Lifestyle

Φαίη Σκορδά: Αναμαλλιασμένη με πιτζάμες απαθανατίστηκε από τον Λιάγκα

Φαίη Σκορδά: Αναμαλλιασμένη με πιτζάμες απαθανατίστηκε από τον Λιάγκα
Φαίη Σκορδά: Βγήκε στον δρόμο με χειμωνιάτικες πυτζάμες και καλοκαιρινές παντόφλες. Την ανέβασε στόρι ο Γιώργος Λιάγκας.

Πέρα από καριερίστρια, τηλεπερσόνα η Φαίη Σκορδά είναι και μια πολύ καλή μητέρα. Όπως όλες οι μαμάδες έτσι και εκείνη ξυπνά πολύ νωρίς για να βοηθήσει τους γιους της στην προετοιμασία για το σχολείο και μετά συνοδεύει τα «βλαστάρια της» μέχρι το σχολικό στο οποίο επιβιβάζονται για να κατευθυνθούν προς το σχολείο τους.

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας μπορεί να έχουν χωρίσει, αλλά πάντα θα παραμένουν οι γονείς του Γιάννη και του Δημήτρη που θα τους ενώνουν για μια ζωή. Οι δυο συμπαρουσιαστές του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 έχουν μια άρτια διαπροσωπική σχέση, πέρα από προσωπική.

Σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος πέρασε από το σπίτι και θέλησε να πειράξει την πρώην σύζυγό του. Έτσι, λοιπόν την τράβηξε μια φωτογραφία με την ίδια να φορά κόκκινες πιτζάμες και καλοκαιρινές παντόφλες, όντας, μάλλον, αγουροξυπνημένη, όπως βλέπουμε.

Το στιγμιότυπο κοινοποίησε στο story του στο Instagram ο Λιάγκας γράφοντας: «Αυταααα…». Βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία τη ξανθιά καλλονή να χαμογελά ευδιάθετη και να κρατά την τσάντα του μικρού της γιού που την κοιτάει λίγο πιο δίπλα.

Παρά το ατημέλητο look η Φαίη είναι πανέμορφη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments