Αθλητισμός

Γεωργία Ελλάδα: Η ενδεκάδα της Εθνικής

Γεωργία Ελλάδα: Η ενδεκάδα της Εθνικής
Γεωργία Ελλάδα: Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει απόψε στις 19:00 τη Γεωργία. Αναλυτικά η σύνθεση της Εθνικής.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο προέρχεται από την εντός έδρας νίκη απέναντι στην Σουηδία θέλει το τρίποντο απέναντι στη Γεωργία προκειμένου να παραμείνει στην μάχη για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ. Αναλυτικά η σύνθεση της Εθνικής για το ματς Γεωργία Ελλάδα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής  Τζον Φαν’ τ Σχιπ παρατάσσει την Εθνική στο Μπατούμι δίχως εκπλήξεις, επιλέγοντας σχήμα 3-4-1-2.

Ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Οι Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος και Τζαβέλλας στο κέντρο της άμυνας, από τα δεξιά προς τα αριστερά. Δεξιό μπακ-χαφ ο Ανδρούτσος, αριστερό ο Τσιμίκας, ενώ Μπουχαλάκης και Σιώπης θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ. Ο Μπακασέτας θα είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο κέντρο και τη γραμμή κρούσης, όπου θα βρίσκονται Μασούρας και Παυλίδης.

Γεωργία Ελλάδα

Γεωργία Ελλάδα: Η σύνθεση της Εθνικής

Ελλάδα (Φαν’τ Σιπ):

Βλαχοδήμος -Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας- Ανδρούτσος, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Σιώπης- Μπακασέτας- Μασούρας και Παυλίδης.

Υπενθυμίζουμε πως ο ομοσπονδιακός προπονητής Τζον Φαν΄τ Σχιπ, δεν μπορεί να υπολογίζει για τον συγκεκριμένο αγώνα, στις υπηρεσίες του τραυματία Κυριάκου Παπαδόπουλου, αλλά και τον Ζέκα που τέθηκε εκτός για το υπόλοιπο σεζόν.

Γεωργία Ελλάδα: Αναλυτικά η βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής:

Ισπανία  6   13-5  13

Σουηδία  4    7-3   9

Ελλάδα   4    5-4   6

Κόσοβο   5    3-9   4

Γεωργία  5    2-9   1

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments