Ελλάδα

Κοζάνη: Πυρά στο φυλάκιο του Στρατού στο Καπνοχώρι

Κοζάνη: Πυρά στο φυλάκιο του Στρατού στο Καπνοχώρι
Κοζάνη: Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε μετά τις 11:15 το βράδυ στο Καπνοχώρι, ύστερα από ενημέρωση για πυροβολισμούς στις αποθήκες πυρομαχικών του Ελληνικού Στρατού που βρίσκονται στην περιοχή.

Συναγερμός σήμανε  στην ΕΛ.ΑΣ στην Κοζάνη, καθώς όπως μετέδωσε  το kozanimedia.gr, μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρέθηκε στο συμβάν και οι έρευνες συνεχίζονται , μετά από ενημέρωση για πυρά που έχουν πέσει στις αποθήκες πυρομαχικών του Ελληνικού Στρατού που βρίσκονται στην περιοχή.

Στο σημείο έσπευσαν ΔΙΑΣ, ΟΠΚΕ, Ασφάλεια και ετοιμάζεται επιχείρηση, ενώ ακόμη είναι άγνωστο το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Η πρόσβαση και έξω από το στρατόπεδο απαγορεύεται αυστηρά, ενώ μέσα στο στρατόπεδο βρίσκονται δυνάμεις και του ελληνικού στρατού, αλλά και της Αστυνομίας.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για παρουσία κυνηγών στην περιοχή.

Λίγα λόγια για την Κοζάνη

Η Κοζάνη είναι πόλη της Μακεδονίας, έδρα του δήμου Κοζάνης και πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης στη δυτική Μακεδονία. Επίσης, αποτελεί την έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Είναι χτισμένη ανάμεσα στις οροσειρές του Βερμίου, του Μπούρινου και των Πιερίων, 15 χλμ βορειοδυτικά της λίμνης του Πολυφύτου, σε υψόμετρο 720 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας. Απέχει 120 χλμ από τη Θεσσαλονίκη και 470 χλμ από την Αθήνα. Έχει πληθυσμό 41.066 κατοίκους, ενώ ο νέος διευρυμένος Καλλικρατικός Δήμος έχει 71.388 κατοίκους (απογραφή 2011).

Στην πόλη στεγάζονται τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Επίσης, είναι η έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Εφετείου της Δυτικής Μακεδονίας, του Α’ Σώματος Στρατού της Ελλάδας και της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments